Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna nadziej

w oczekiwaniu na bicie serduszka

Polecane posty

Gość pełna nadziej

Witam dziewczyny :) jetem po udanym in vitro . Bete hcg robiłam dwa razy i narazie sie nie spiesze z powtórką bo panikuje przy widoku igł :/ Wzrost był więc czekam na wizyte u gina by potwierdzic bicie serduszka :) Ale te czekanie trwa wiecznie hehehe .... Może jest ktoś kto tak jak ja czeka na bicie serduszka i razem zawsze rażniej :)

Gość gość
czekam ja, w piatek mam wizyte, staralismy sie rok, przy lekach sie udalo, testy - dwie kreski, beta rosnie, raz u lekarza bylam nie bylo nic widac jeszcze, teraz licze na serduszko :)

Gość gość
fajnie :) powodzenia, bo też mam synka z in vitro :) pozdrawiam Cię

Gość gość
ja nie czekam, moje serduszko lezy obok mnie ale z zycze powodzenia, mam nadzieje ze Ci sie uda i bedziesz miala swoje kochane malenstwo :)

Gość pełna nadziej
ojjj jak milo kochane !! jestescie wspaniałe !!!! Dajecie mi tyle pozytywnego myslenia bo teraz ta chwila jest bez zadnyc objawow :) A powiedzcie brak plamien to dobry objaw prawda?

Gość gość
prawda prawda :) ja troche plamilam, ale luteina pomogla

Gość pełna nadziej
ja biore luteine i duphaston :) jedynie co mnie potrzymuje na duchu ze plamien nie ma wiec dzidzia sie udomawia i trzyma ;)

Gość gość
kiedy masz wizyte u lekarza?

Gość gość
nie masz co sie martwic :) wiesz, ze twoje mysli maja meeeega duze znaczenie, dlatego nie dopuszczaj do siebie negatywnych mysli serio! ja tak robilam cala ciaze kiedy bylo zle myslalam pozytywnie i wszystko sie dobrze skonczylo

Gość pełna nadziej
3 kwietnia mam wizyte choc przyznam ze korci mnie by moze przełamać sie i zrobic badanie krwi za pare dni

Gość gość
mnie tez kocilo, 3 razy robilam bete, az powiedzialam sobie dosc :) czekam cierpliwie juz na wizyte i na bete nie ide :) chociaz korci dalej ;)

Gość pełna nadziej
no korci korci moze tak pod koniec tygodnia w piatek hmmmm

Gość gość
Ja nie moglam zajsc w ciaze i ciagle panikowalam... mam najlepsza metode - skup sie na sobie, mysl pozytywnie nie badaj za duzo itd. Ja pierwsze usg zrobilam w 13 tyg i nie zaluje.

Gość pełna nadziej
Dziekuje bede myslala pozytywnie i sie cieszyla kazdego dnia!!! dzis i wczoraj mialam chwile zwątpienia ale od teraz mysle pozytywnie!!!

Gość pełna nadziej
a ktos jeszcze czeka na serduszko ?

Gość gość
ty co robiłaś pierwsze usg w 13 tyg to becikowego nie dostałaś?

Gość gość
Zawsze zastanawiało mnie ile kosztuje in vitro?

Gość gość
Becikowe nie zależy od usg tylko od wizyty u ginekologa należy się od 10 tygodnia, Karta ciąży powinna być założona od 10 tygodnia ja ją mam od 9 tygodnia,

Gość gość
Ja juz sie doczekalam na serduszko, teaz juz ma 25 tygodni :) Ja bylam na pierwszej wizycie w 6 tygodniu ciazy i nie bylo jeszcze widac serduszka, ale w 9 tygodniu juz bylo widac i widac do tej pory :) Trzeba myslec pozytywnie bo to najwazniejsze, moj lekarz zawsze powtarza zeby sie nie stresowac bo to bardzo wplywa na malenstwo zwlaszcza w pierwszych tygodniach, wiec glowa do gory napewno wszystko bedzie dobrze :)

Gość pełna nadziej
dziekuje :) postaram sie wasze dobre rady wziąsc do serca :* no mi doktor mowil ze powinno juz byc serduszko wiec mam nadzieje ze i tez tak bedzie :)

Gość pełna nadziej
ktos oczekuje tak jak ja bicie serduszka swojej kruszynki tak jak ja ?:)

Gość gość
witaj jestem po in vitro w 22 tyg.ciąży. dzidziuś ma się świetnie wiem że to chłopiec. jednak mam problemy z łożyskiem przodującym i leżę w łóżku.najwazniejsza sprawa to najlepiej unikać stresu,myśli pozytywne.mam 40 lat i przed in vitro biegłam maraton warszawski w którym przybiegłam 26.ale dzisiaj mam odwrotny maraton-uczę się cierpliwości do siebie i wiary w dobro.... życzę wszystkim i przyszłym mamom wiele uśmiechu i radości ze stanu w jakim się znajdują:)

Gość pełna nadziej
dziekuje dziekuje :)ja jestem pełna nadziej ze wszystko sie uda i staram sie innych mysli nie dopuszczac )

Gość gość
do Pani z 15.00 : życzę szczęśliwego rozwiązania, ja urodziłam z in vitro gdy miałam 38 lat, latem wracam po rodzeństwo :)

Gość gość
trzeba cierpliwie czekać :)