Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie imiona według was są najbrzydsze ? męskie i żeńskie

Polecane posty

Gość gość

Bo męskie wg mnie to Remik, Miron, Mieszko, Oliwier, Alan, Denis, Ignacy,Marcel, Kryspin, Eryk, Brajan i te wszystkie stare typu Mieczysław, Wiesław, Józef, Stefan, Jerzy, Antoni, Jurek a najbrzysze żenskie to Nadia, Lena, Klementyna, Antonina, Oliwia, Dżesika, Andżelika, Żaneta, Róża, Maja, Jagoda, Malina (brakuje jeszcze jabłka i gruszki :O)

Gość gość
męskie - Fabian i Gracjan ( nie wiem które gorsze :p ) żeńskie - Andżela, Marlena (j.w.)

Gość Mat Rat
dalem corce Prakseda a synowi Polikarp oboje sa dumni

Gość gość
Akurat te wymienione w pierwszym poście męskie imiona (oprócz obco brzmiących Denisa, Brajana czy Alana) uważam za przepiękne.

Gość gość
gdybym nazywal sie Mieszko czy Marcel to od razu bym zmienil takie imie, przeciez to okropne, w ogole niemęskie i śmieszne

Gość gość
Maciej - kojarzy mi się z totalną ciotą

Gość gość
Hilldegarda, Elfyda, Olaf, Olgierd, Maurycy, Alfred, Anatol

Gość gość
Mi się wasze nie podobają, uważam że są brzydkie :P

Gość gość
Kobieto, czym ty się podniecasz. Tobie nie podobają się te imiona, inni za nimi przepadają. Frustratka czy jak? Takich tematów założyłaś już tysiące. Masz naprawdę coś z czachą nie teges :P

Gość gość
Najgorsze są nietypowe imiona + wieśniackie nazwiska. Przykladowo Nadia Bączek Ignacy Baran Marcel Kokoszyński buhaha

Gość gość
Monika bardzo negatywne skojarzenie, nadpsuta gruszka rozlazłe ciele wszystkie nadpsute, podgniłe owoce. Maciej to już dramat istna kupa.

Gość gość
Sandra

Gość gość
Z tymi Monikami jest cos nie tak, ja znalam trzy Moniki, nauczycielka w podstawowce, damulka, paniusia, bogata, prace w szkole traktowala jak hobby ale nie byla mila, wrecz przeciwnie arogancka, mściła się na uczniach, faworyzowala kilku chłopcow, tych łobuzow i przystojnych, pewnie zboczona. Druga Monika w klasie w liceum, tez nadęta, wypacykowana, typ co wyzej sra niz dooope ma. Trzecia Monika moja obecna szefowa, tez nieprzyjemny typ, rzadko sie usmiecha, ze zwyklymi pracownikami nie gada bo to chyba dla niej plebs

Gość gość
Akurat wg mnie Oliwia, Jagoda, Angelika to ładne imiona. Zdecydowanie lepsze niż Kaśka, Baśka, Magda, Olka itp. Dodam, że jestem facetem i uważam, że zapewne Autor jest kobietą o pospolitym imieniu, ale zgodzę się, że Dżesiki, Denisy, Remiki itp to już przesada

Gość gość
Dokładnie, Moniki to takie obleśne damulki zgrywające wielkie panie. A w środku prostak.

Gość gość
gość - Oliwia, Jagoda ok a Remik i Denis przesada ? :D dlaczego ? przeciez to ta sama liga nietypowych imion :D

Gość gość
generalizujesz z przykrego doświadczenia, to błąd :) Mam w rodzinie Monikę i pod żaden z tych waszych wydumanych stereotypów nie podpada.

Gość gość
19 56 jak uchowałaś się na wsi gdzie każda krowa ma na imię Kaśka a w klasie same Maryśki, to nie dziw się, że wszystkie ładniejsze imiona to dla Ciebie ta sama liga

Gość gość
c. d. 19 59 chodziło mi że dlatego ładne imiona są dla Ciebie nietypowe :]

Gość gość
Oczywiste, piszę tylko z własnego doświadczenia. Takie Moniki znałem.

Gość gość
z tych imion, które podał autor podobają mi się: Lena, Oliwia, Angelika, Róża, Maja i Jagoda a cała reszta już nie... szczególnie te męskie :)