Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratujcie! Mam problem z bliznami po trądziku

Polecane posty

Gość gość

Proszę poradzcie mi bo pozostały mi blizny po trądziku na twarzy i nie wiem jakie najlepsze byłyby kremy czy inne specyfiki żeby usunąć te blizny

Gość gość
Polecam do kupienia na allegro peeling polinezyjski ! I maski kolagenowe na blizny ! I codziennie Bio Oil ! A jak chcesz wydac kupe forsy do do kosmetyczki marsz na jakies peelingi.

Gość gość
dziękujęza radę:)a może ma kto jeszcze jakieś rady na blizny?może jakieś domowe sposoby znacie?

Gość gość
najlepiej to go gabinetu kosmetycznego. wiem, że w Wellderm usuwają takie przebarwienia

Gość gość
Jedyne co usuwa blizny laser, nic innego ci niepomoze, zadne specyfiki

Gość gość
Jedną ze skuteczniejszych metod jest dermabrazja. Nie jest to tanie, ale zamiast wydawać kupę kasy na kremiki to lepiej zainwestować i mieć problem z głowy.

Gość izeczka
też miałam problem z bliznami po trądziku i w jakiejś klinice urody polecili mi peeling kawitacyjny. jestem dopiero po pierwszym zabiegu (następny dopiero za jakiś czas) i widać delikatne spłycenie :))

Gość gość
Ja przez ponad rok sie męczyłam z samym trądzikiem, bliznami itd.... Dramat. Brałam nawet leki swojego czasu na to i tez nic nie pomogło. Poszłam sobie do kosmetyczki , pokazałam się fachowcom i mi od razu powiedzieli jakie zabiegi mi pomogą. Miałam chyba kawitacyjny i jakieś lekkie kwasy. No ale to każda twarz jest inna i potrzebuje czegos innego. Nie wiem skąd jestes ale jak z Warszawy to Ci polecam http://yennefer-studio.pl/

Moja córa miała z tym długo problem. I później faktycznie zostaly takie blizny... wiem, ze ona probowala chyba wszystkiego, ale w koncu pomogly jej serie kwasow na twarz. u kosmetyczki to robila... ona miala chyba 4 lub 3 takie zabiegi. najpierw skórka schodzi, ale ona byla zadowolona na koncu .