Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklopotana93

jestem dziwka ?

Polecane posty

Gość gość
i o to własnie chodziło zeby ktoś ci uświadomił że zrobiłaś źle..nie ma jakiejś tragedii bo nie puszczasz sie co chwilę, ale już nie rób tego, bo jak znów tak zrobisz to nawet przed sobą nie wytłumaczysz, ze to nic nie znaczy

Gość Zaklopotana93
no pierwszy raz zdarzylo mi sie cos takiego. ale czasu nie cofne. ;/

Gość Zaklopotana93
drugi raz tego nie zrobie,

Gość gość
skoro nie zrobisz tego naprawdę, to uważam ze zdarzylo ci sie, chemia, chęć itp. i masz się teraz pilnować! pamiętaj, łatwo być łatwą, ale damą już trudniej! trzymaj się mała i głowa do góry:)

Gość gość
sh.st/qDe1w tyle w temacie

Gość gość
www.sh.st/qDe1w

Gość Zaklopotana93
naprawde tego nie zrobie. nie mam zamiaru. dziekuj***ardzo :)

Gość gość
tak jak ktoś już pisał- teraz tylko przemysl wszystko, postanów sobie różne rzeczy i nie wracaj do tego. zrobiłaś źle, ale wyciągnelas wnioski i nie roztrzasaj tego, sobie tez trzeba wybaczać..mysle ze wiele dziewczyn ma takie `wpadki`, jestesmy tylko ludzmi i chwila jest chwilą, może się raz zdarzyć, nie myśl już o tym i nie roztrząsaj, bo też bez przesady, nikomu krzywdy nie zrobiłaś

Gość gość
wiesz co jest w tobie fajnego? że przyjmujesz krytykę i nie udajesz nikogo, brawo

Gość gość
Zaścianek polski. Ludzie za kogo wy się uwazacie zwbybwydawac sądy typu "zrobiłas źle"? Ot, poszlas z kimś do łóżka, było fajnie i tyle. Nie dorqbiqjxie filozofii podszytem katolicyzmem.

Gość gość
nie jestes d****** cos ty

Gość gość
Odpowiadając na pytanie w temacie, nie jesteś d******* Jesteśmy tylko ludźmi. Nic takiego się nie stało ale jak sama widzisz, masz moralniaka, więc jednak źle się z tym czujesz, być może teraz czujesz, że postąpiłaś wbrew sobie albo jakimś tam zasadom, normom, więc nie jesteś łatwa, bo gdyby tak było, to nawet bys się nie przejęła tym i nie przejmuj się co ci tu jędze piszą, bo same na liczniku pewnie mają niezły przebieg. Każdy popelnia pomyłki, ale jeśli było Ci fajnie, to tez nie koniecznie musi być pomyłką. Miałam taką wtopę, znałam się z chłopakiem bardzo krótko i przespałam się z nim, w dodatku był kolegą mojego byłego, na którym chciałam się odegrać. Byłam też w związku z beznadziejnym kolesiem, z ktorym wstyd mi dzisiaj, że mialam cokolwiek wspólnego. Niby nie roztrząsam tego, mam teraz inne życie, doroslam i poznalam swoja wartosc, sznuje sie, ale jednak znajomi kojarzą mnie z tamtych czasów z nim i to zawsze jest bardzo żenujące, dlatego polecam Ci na swoim przykładzie pilnować się.

Gość gość
to ja gorzej robilam, nie jestes d****a

Gość gość
mi tez jest wstyd za moje zycie a ona nie jest d****a

Gość gość
gdybym jeszcze raz urodzila sie i pamietala co robilam, oj to napewno nie zrobilabym tego co robilam