Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka wodą być

czy tylko ja uważam,że ci mocno wierzący w boga są w wiekszości pojebani ??

Polecane posty

Gość taka wodą być

jak widze tematy... dobro słowa Bozego... bóg moją miłością.... to aż mi się na mdłości zbiera..... znam osobiscie 2 takie osoby... są równo stuknięte....

Gość gość
Nie tylko. Ja też :-) Modlą się przed figurą a mają diabła za skórą.

Gość gość
Ja uważam za bardziej p******ych tych którym przeszkadza czyjaś modlitwa, weź się krowo za swoje życie i odp*****l od wierzących bo ch*j cię to powinno obchodzić :D

Gość gość
ja tez uwazam ze jesli w xos wierzyc to tylko w pieniadze :P, :P, :P

Gość gość
a ja tam jestem osobą silnej wiary ale nie odnoszę się z tym bo po co to moja prywatna sprawa ala nie zaraz popisywać się przed innymi

Gość sambamama
To sie nazywa fanatyzm i odpowiem autorowi-tak to ludzie skrajnie nienormalni , niebezpieczni i chorzy psychicznie

Gość gość
26.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja uważam za bardziej p******ych tych którym przeszkadza czyjaś modlitwa, weź się krowo za swoje życie i odp*****l od wierzących bo ch*j cię to powinno obchodzić smiech.gif ____________________________________________________________ No proszę, chrześcijańsko od siedmiu boleści się odezwało. Krzyżem ci w d/u/p/ę :-)

Gość gość
P******* są Ci nie co wierza w Boga, ale w Kościół i księży jako Boga. ci za Kosciolem z mostu by skakali i ksieza d**y by dawali w imie Boże. Szkoda, ze tacy ludzie mówią Bóg jest wszędzie, ale musza pokazywac sie w kościele i odprawiać ten demoniczny rytual kanibalizmu w postaci zjadania skory i picia krwi. Po co nam te wszystkie palące wybudowane za miliardy naszych pieniędzy? Po co 3 koscioly w maluch mieścinach? pp co ta figura w Polsce Jezusa za miliardy złotych? czy komus sie cos poprzewracalo w głowie. Bóg patrzy na nas w rozpaczy, zamiast ta kase przeznaczyć na na prawde potrzebujących, na glodne, dzieci, albo pokrzywdzone rodziny to dajemy faceta w sukienkach, dajemy na budowle które nikomu tak na prawde nie sluza.

Gość gość
Eee, nie przesadzasz z tym patrzeniem boga z rozpaczą? Co do reszty to się z Tobą zgodzę, ale nie do patrzenia bo bóg nie istnieje. Gdyby istniał, i gdyby tak bardzo "kochuniał" te swoje dzieci to one by z głodu nie umierały. Weź nie pitol.

Gość gość
tak, zgadzam się z tematem wątku, może nie p******* ale na pewno ograniczeni.

Gość waldemarda
jeżeli ludzie by wierzyli w Boga to inaczej by się zachowywali to że lata do kościoła i modli się nie wywodzi się z miłości do Boga,ale ze strachu ja nie chcę się bać Boga, ja go chcę kochać ale moja wiara jest znikoma, to jak mam kogoś kochać jak go nie widziałam

Gość waldemarda
co do budowy tej bazyliki im JPII, rząd wpompuje kasę bo niby muzeum też będzie ja bym wolała żeby wybudowali domy spokojnej starości im JPII, ośrodki dla dzieci niepełnosprawnych czy domy zastępcze dla sierot to by się bardziej Bogu podobało i JPII by był tam w zaświatach szczęśliwszy :D kiedyś ojciec Dominikanin powiedział "" nie ważne ile kościołów zbuduję, ważne ile kościołów zbuduję w ludzkich sercach"

Gość gość
Co Was to obchodzi ??? Wierzacy zakladaja tematy dla wierzacych ,nie musicie tam wchodzic . !!!!

Gość gość
wchodzić się nie musi, ale można żeby się pośmiać. Forum jest publiczne.

Gość gość
tacy mocno wierzacy to juz dewotyzm a to nigdy nie jest dobre trza byc w miare mozliwosci obiektywnym

Gość gość
ilustracją do tematu jest wątek "Nie wiem co mam zrobić przyłapałam męża na zdradzie"