Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie zamieszkałyscie ze swoim chłopakiem?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ze swoim chłopakiem 2,5 roku. Na razie nie mamy szans na wspólne mieszkanie a perspektywa mieszkania oddzielnie jeszcze może i z 5 lat mnie przerażą :( Jedną nogą jestem na studiach a drugą w szpitalu przynoszę więc straty a nie zyski. Mój chłopak pracuje na śmieciówce za śmieszne grosze, ja po studiach muszę znaleźć konkretną pracę(marzenia są piękne hihi) i dopiero możemy myśleć o wynajmie mieszkania. Zaproponowałam mieszkanie u moich rodziców, ale on uważa, że nie ma mowy i go nie przekonam. Miel byśmy całe piętro dla siebie w dwupiętrowym domu, bo starsze rodzeństwo już się wyprowadziło i zostałam ostatnia. Jakoś przez pewien okres przewinęła się tu bratowa i szwagier i korona nikomu z głowy nie spadła. Wiadomo, łatwiejszy jest start płacąc rachunki rodzicom, niż jeszcze czynsz czy jak... Smutno mi z tego powodu, tyle lat oddzielnie :( Nie widze innych perspektyw. Gdybym mogła tyrać jak wół po zajęciach to spoko, już nawet próbowałam ale serducho odmawia posłuszenstwa :(

Gość gość
po 4 m-cach zamieszkalismy razem, oboje wtedy 29 lat. wczesniej kazde z nas mieszkalo oddzielnie na wynajetym.

Gość padupadupadu
mieszkałam dłużej z mężem niz z nim jestem :P to był mój współlokator na stancji :)