Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

noto kawalerem bede wsumie taka droge wybrałem

Polecane posty

Gość gość

już mnie wystarczajaco zmeczyło poznawanie ludzi przez neta potem realnie próbowania podrywania i tak stego g***o było bo onumer niepytałem zreszta nigdy sie z zadna wsumie niedogadałem prócz zdesperowanej . kolejna sie kobieta zarecza a ja sie niecałowałem trzeba rabac system i iść poswojemu dod**y stym poznawaniem, ludzi jestem samotnik i tyle .

Gość gość
skoro się dogadales z desperatką to czemu razem nie jesteście :D szukaj wśród nastek, jak masz gadane albo siano :D

Gość gość
dobranoc i dziekuje kafeteriusze zato że dzieki temu forum sie tak doceniłem i poznałem swe wady że robie tragiczne błedy dotego stopnia że wole być samotnikiem jedna z przyczyn to kafe . Nigdy nieprzebywajcie natym g****e niekazdy jest zły ale ludzie ci niepomoga tylko cie zajada realnie moze pomoga tutaj 9)% zajada 10 % pomoga .ide spac dobranoc !

Gość gość
niemam gadanego juz niepróbuje podrywac tylko sie wkużyłem bo sie kobieta zareczyła jakas na fejsie .

Gość gość
dobranoc wkońcu mi odwali i tyle , narazie .

Gość gość
a ta desperatka była farmaceutką, że nie chciałeś jej?

Gość gość
ma dziecko a na forum pisaliście że trzeba być niexle zdesperowanym by taka wziąsc , noto macie przykład jak wasze rady niszczą życie inym ludziom . i czym bedzie wiecej ludzi tym bedzie to gorsze grzech zrobi swoje i walić cały system .

Gość Taki_jeden_964
Nie wiem jak można brać do siebie to co tutaj się wypisuje.

Gość gość
zreszta pindolić to od dzieciństwa miałem zrypany zywot wiec juz moge wsumie dokońca mieć i tyle . za dzieciństwa ojciec chlał i było przerypane jak przestał chalac to na portale randowe weszłem potem dzieki kafe tak mnie jakiś idiota zastraszył że na policje poszłem potem mnie brat wyśmiał w gimnazjum przesrane w wyższej szkole tosamo teraz zerowa samo ocena wsumie kolegów tez zero jeden udajacy kolege i nasiłe prubje być miły . ogulnie temu na portale trafiłem bo rodzice mieli problem że wychodziłbym z domu wiec niewychodziłem teraz niemam już ochoty bo tak wszystko już porypane jest i dotego samotnik jestem zero gadanego wzrok sie rypie HA HA ŻYC I NIE UMIERAĆ dobranoc bede zył dalej w tym bejsensie i tyle choc pewnie g***o a nie bede szczesliwy durne bajki dla posranych przedszkolaków .

Gość gość
no niestety ja miałem depresje nikomu nie ufałem wsumie niemialem komu z rodzicami jakoś tak otwarcie niegadam o wszystkim wiec wam zaufałem w wasze rady ha ha a lepiej dlamnie byłoby jakbym nuigdy tutaj niewszedł nigdy tak samo z tymi portalami .

Gość Taki_jeden_964
Ja mam różne fobie, nerwice dlatego w sumie też raczej na związek nie ma szans. To facet musi pierwszy zdecydować, zdobywać więc odpadam. Dla kobiet taki facet jak ja to nikt. Dlatego mimo 34 wiosen już w przeciwieństwie do ciebie nawet nie szukam, nie próbuję.

Gość gość
Ej, chłopy pitolicie. Któraś tam was olała a wy już narzekacie i zakładacie że cały żeński ród jest do d/u/p/y. A może by się tak wysilić, mieć akieś zainteresowania, mieć coś dla siebie żeby być z tego dumnym,a nie, narzekacie i wmawiacie sobie jacy to nieszczęśliwi nie jesteście. Miejcie w końcu te jaja z którymi się urodziliście i nie jojczcie jak stare dziadki. Każdy, w mniejszym lub większym stopniu ma jakieś niepowodzenia w życiu, ale bez przesady!