Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lola222345

Zakochałam się w dziewczynie...

Polecane posty

Gość Lola222345

Ojej.. Od czego zacząć .. Byłam z dziewczyną rok czasu, zakochałam się w niej ponad dwa lata temu. Teraz obie jestesmy 16-letnimi 'przyjaciółkami', chyba tak to można nazwać... Nie umiem jej wybaczyć. Hm. Odbiegający od tematu, to pewnie większość jak to przeczyta, to pomyśli, że jestem głupią, niemadrą nastolatką, która nie ma pojęcia co to miłość. A jednak zaskoczę Was, wiem doskonale. Niestety.. -,- Wracając do tematu... Ta dziewczyna, z którą byłam bardzo się zmieniła, zerwała ze Mną , bo uznała 'że już tego nie czuje' .. ale tak się chyba nie robi prawda? I dodatkowo teraz przyjaźni sie z Moją byłą przyjaciółką.. a najgorsze, że chyba jej się podoba :c Cały czas o Niej gada, przytulaja sie na przywitanie, maja wspólne tematy do rozmów, piszą do siebie i jeszcze lubią swoje wszystkie zdjęcia na fb.. -,- Jak była przyjaciółka może robić Mi coś takiego? Piszę 'była przyjaciółka ', bo złamała obietnicę, obiecała , że nie zacznie przybliżać siedo mojej dziewczyny, wiedziała jakie to dla Mnie ważne .. To była Moja pierwsza, wielka miłość . Nie umiem się po tym pozbierać .. Tne się , płaczę po nocach, bo wiem, że wspaniałe chwile z Nią spędzone już nigdy nie wrócą :cc a myśl , że podoba jej się moja fałszywa koleżanka zrzera Mnie od środka :c -,- Ratunku!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować