Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikuśnajola

do facetow

Polecane posty

Gość fikuśnajola

spotykam się z kimś od 2 lat, wielka chemia, seks niesamowity dla obojga Ale od jakiegoś czasu on unika seksu, pragnie mnie dalej to widać (dosłownie :D ) - mówi, że kocha, ale ma problemy jakieś swoje i nie chce się wiązać. Ja tak go pragnę, że chce seksu już samego. A on mimo iż sam szaleje za mną to unika zblizeń. Faceci co to jest? Jak to mozliwe, ze facet naprawde pragnie kobiety a nie pojdzie z nia do lozka, mimo ze ona chetna?

Gość fikuśnajola
nie, absolutnie nie wchodzi w grę, nie chce dziecka

Gość fikuśnajola
on o tym wie, bo poruszał ten temat, czy bym chciala dziecko z nim Stwierdzilam, ze to za wczesnie i najlbizsze 5 lat nie planuje

Gość gość
na bank ma inna i nie chce jej zdradzić, a tobie boi sie o tym fakcie powiedziec

Gość fikuśnajola
no wlasnie ze nie ma innej, sprawdzone i potwierdzone Takie podejrzenia mialam, ale nie trafione I tak mnie to zastanawia co to moze byc? Nie wiem co to za klopoty z powodu, ktorych on nie chce sie teraz wiazac Moze to jest powod? Ale ja obecnie nawet nie chce zwiazku, wystarczy mi on ;)

Gość fikuśnajola
na chiwle od czasu do czasu, spotkanie, relaks seks jakis alkohol Tyle chce od niego Dzis sama nie wiem czy chce zwiazku czy nie A ten osiol nie chce luznego ukladu