Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokainapp

czy to normalne?

Polecane posty

Gość kokainapp
uzwywam okreslenia Pani gdy chce oddac szacuek osobie od siebie starszej tak zostalam wychowana nikt nie napisal ze "jestesmy na Ty" wiec dla bezpieczenstwa wolalam uzyc wlasnie tego okreslenia

wow, jakbym miała taką cnotliwą i dobrze ułożoną córkę tobym skakała z radości. jesteś z******ta a popęd (czyli męska natura) jest fuj fuj, nie pasuje Ci, zostaw śmiecia:(

Gość kokainapp
wypraszam sobie to

Gość kokainapp
co ma kultura i wychowanie do meskiego popedu przepraszam ale chyba sa jakies granice? i nie wiem czy teraz jest w tym momencie szczerze czy tylko nastepny przejaw zlosliwosci i ironi z TWOJEJ strony

a, to chodzi Ci o to, że nie wyszedł z tym do kibla?:D bo straciłam wątek;) brzydzi Cię jego erekcja? teraz niezłośliwie, naprawdę przestaję czaić, o co koleżance biega

Gość kokainapp
jesli ta erekcja nie jest spowodowana mna (w najmniejszym i najwiekszym tego slowa znaczeniu) to jak najbardziej tak - brzydzi mnie okropnie walsnie o to tutaj od poczatku chodzi bo on ku*wa mi nie pozwala nawet spojrzec na ulicy na zadnego, czy tam nagiego w filmie itd a gdzie tam dopiero gdybym sie podniecila na widok obcego zaplakal by sie i zalamal taki charakter

AAAA to mów, że on Ci ZABRANIA, a wcześniej była mowa "próbował nawet siłą" mów, że on sobie NIE ŻYCZY, a nie, że Ty się poświęcasz dla samoumartwiania, bo to z deczka zmienia postać rzeczy czyli on TEŻ nie szanuje Twojej seksualności, to ja się nie dziwię, że Ty nie szanujesz jego

Gość kokainapp
dla sprostowania dodam rowniez ze nie chce tutaj robic z siebie niepokalanej dziewicy, NIE NIE NIE nie o to tutaj chodzi bardzo lubie sex i wszystko co z nim zwiazane, jestem zakochana,zazdrosna i poprostu mnie to przeroslo bo nigdy nie znalazlam sie w takiej sytuacji... nie mam pojecia co o tym myslec

mnie szokuje, że Ty uważasz erekcję osoby, którą kochasz seksualnie za obrzydliwą KIEDYKOLWIEK. ja może nie mam prawa się wypowiadać, ale nie dam się zakneblować - są ludzie, którzy się CIESZĄ, że ukochanej osobie jest dobrze, ot taki ewenement, są ludzie, którzy nikogo seksualnie nie tresują, nie poniżają, i żyją. moim zdaniem Twój związek jest kapkę chory i może ja nie mam pojęcia o związkach, ale o toksyczności co nieco wiem i mi tu nią śmierdzi

Gość kokainapp
ZABRANIA ale TYLKO w stosunku do innych! do siebie wrecz przeciwnie :) moglabym byc mokra 24/24 ale tylko dla niego i przez niego i dlatego mowa byla tutaj o tym ze chcial sila (robil sie niebezpieczny) bo tak jak juz wczesniej wspomnialam - czym mial czesciej tym chcial wiecej

dla mnie chore:O czuję się dziwnie. jestem tu z Tobą sama. piszesz awkward rzeczy. jestem jedynym asem. nikogo tu nie ma. jestem jedynym świadkiem psychicznej przemocy seksualnej a Ty możesz mi wkręcić co chcesz, bo jestem tylko zaszczutym małym askiem:(

Gość kokainapp
czyli wg Ciebie jest to normalne że jego penis drgnął gdy widzi nagą laskę? i nie jestem nia ja? tak? dobrze rozumiem?

Gość kokainapp
mam zyc ze swiadomoscia ze moj facet podnieca sie na widok innych bedac obok mnie?

mam żyć ze świadomością, że jak będę z "normalnym" seksualnym to nie pozwoli mi nawet pierdnąć, a jak tylko zwilgotnieję w dni płodne to mnie w******* w przeciwnym razie będzie płakał?:( mam przez Ciebie derealizację:(

Gość gość
Gdybym nie wiem jak kochal swoja kobiete to gdyby ustala przede mna nago najpiekniejsza kobieta swiata to i tak by mi ustal. Gdyby bylo inaczej to wtedy zaczalbym sie martwic i poszedl do lekarza.

Gość kokainapp
pytanie i odpowiedź: czyli to jest wg Was normalne zjawisko, że poprostu facet sie podnieca na widok innych i koniec tak?

Gość kokainapp
widocznie to ze mną coś jest nie tak : ) dziękuję za uświadomienie

Gość kokainapp
brokeninside87 dzieki za zainteresowanie sie tematem dobranoc :)

Gość gość
Gdyby ludzie nie podniecali sie innymi osobami to nie byloby zdrad. Mimo iz kocha sie jedna osobe, podniecasz sie na widok drugiej. Dotyczy to obu plci.