Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co mu chodziło ?

Polecane posty

Gość gość

niedawno byłam w krakowie. poszłam z przyjaciółmi do parku wodnego. kiedy siedziałam już przed basenem, przyglądał mi się pewien chłopak z grupką kolegów :p. dzieliła nas szyba.. on ciągle machał, nawet wyszedł i podszedł do szyby,a następnie parą narysował dla mnie serduszko :p. haha. potem chciał pogadać przez taki specjalny telefon, w którym osoby z basenu mogą pogadać z osobami, które są przed... pogadałam z nim dla świętego spokoju, bo ludzie się śmiali :D pytał się skąd jestem,jak mi się tu podoba, czy zostaję na noc bo chciałby mnie zabrać do klubu haha :D. ja niestety już jechałam, on na to,że szkoda i miło było mnie poznać... no i szkoda trochę, że tak to się skończyło, nie spytał nawet o imię... nie ukrywam wzbudził we mnie zainteresowanie, ale już zapewne nigdy go nie spotkam :))))))

Gość gość
O g***o, niedorozwinięta jesteś? 😠

Gość gość
boze... musisz taki nie miły być?.

Gość gość
Muszę, w*******ą mnie takie ameby, typu o co mu chodziło bo stał za mną w kolejce do kasy i się na mnie patrzył 😠

Gość gość
dobra temat mogłam dać inny...

Gość gość
a po za tym, jezeli nie masz nic konkretnego w tej sprawie to nie odpowiadaj.. co ja moglam sie spodziewac po facecie

Gość goźć
Mi się ostatnio w pociągu przyglądała jakaś pann? -O co mogło jej chodzić?

Gość gość
w tym pytaniu raczej chodzi o to, że ona zaluje ze nie ma z nim kontaktu, ludzie czytajcie ze zrozumieniem.. dziewczyno gdyby chlopak byl madry to by od cb nr wzial :)

Gość gość
O co mu chodziło? Normalka , zobaczył laskę , spodobała mu się to chciał przybajerzyć . Powiedziałaś że nie masz czasu to stracił zainteresowanie i nawet go twoje imię nie obchodziło . Nie ma co tu rozkliniać .

Gość gość
moze i macie racje... kurde a co ja głupia myslalam...

Gość gość
Oj tam, oj tam. Pomarzyć można. Chłopak widać do wstydliwych nie należy. Gdyby chciał, wyszedł by poza szybę (no drzwi jakieś tam były nie?) i pogadał. :-)

Gość gość
no właśnie nie było.. to była taka ściana z szyby :) chlopak mnie juz pewnie nawet nie pamieta, a on mi po głowie od tamtej chwili chodzi ;///. gdzie tu sprawiedliwosc

Gość gość
Rozumiem że ściana była z szyby, ale przez sufit przecież nie sfrunął?! Po serduszku mógł (gdyby chciał, bo pomysłów mu nie brakowało) napisać słówko "telefon" i znak zapytania, i wymownie spojrzeć na Ciebie. Nie narzekaj na niesprawiedliwość. Sama tam nie byłaś prawda? Był napewno tabun ludzisk a Ty akurat wpadłaś mu w oko. Dostałaś komplement , więc nie jojcz! Widać atrakcyjna dziewczyna z Ciebie. Ciesz się :-)

Gość gość
Dzięki za te słowa otuchy :). Dobra spróbuję o tym nie myśleć. Co będzie to będzie. Chociaż mam fajne wspomnienia :)))

Gość gość
Nie ma za co :-) Głowa do góry. Czasami świat jest mały :-)