Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I Komunia Święta

Polecane posty

Gość poli31
ja uwazam ze zegarek i kolczyki to za tanie prezenty no chyba ze kosztują około 600 zł bo myslę,że tańszych prezentów chrzestnym nie wypada dac..

Gość gość
a ja stawiam na fotoksiążkę. to jest mega prezent i pamiątka. zamówiłam już na dimlab.pl i czekam... myślę, ze fajnie wyjdzie, a dziecko za kilka lat doceni taki prezent :)

Gość gość
maz dal chrzesniakowi w tamtym roku 500zl. Ja i tak uwazam ze to duzo, bo co osmioletni chlopiec zrobi z takimi pieniedzmi. Jesli chodzi o pytanie sie dziecka co by chcialo dostac, to ta opcja nie wchodzila w gre bo maly jest tak rozpieszczony ze babciom odpowiedzial ze chce laptopa i quada :D zenada do kwadratu...

Gość gość
Nie pytajcie dzieci co chcą dostać! Ja ten błąd popełniłam z moją chrześnicą. Chcieliśmy jej kupić rower ale ona się krzywiła, wymyślała jakieś cuda-niewidy a na końcu dostała tylko jeden prezent (kupiłam jej w końcu mini wieżę plus kasa) nie licząc oczywiście pism świętych (dostała dwa) a reszta pieniądze i była niezadowolona bo nie dostała prezentów! Taki smark 8-letni nie wie tak naprawdę co chce. Lepiej zapytać rodziców (moja siostra np. odradzała kupować jej tablety czy jakieś wypasione telefony bo ona nie umie jeszcze tego uszanować) albo zdać się na własny gust. Ja przeznaczyłam 800 zł na prezent ale myślę, że 500 zł od chrzestnych wystarcza zupełnie.

Gość gość
Ludziom to naprawde juz sie w d****h przewraca,chyba zapominaja czym tak naprawde jest sakrament komunii swietej,nie to sie liczy tylko kasa i prezenty i tak tez dzieci sa chowane w takim pzrekonaniu,przykre bardzo :(

Gość gość
Hehe a ja swojej chrześnicy dam Biblię i to wszystko. Tydzień po jej komunii ja biorę ślub i nie mam kasy, ot co. Jej matka się ze mną w zupełności zgodziła i sama prosi gości, żeby nie przynosili wypasionych prezentów bo nie o to w komunii chodzi.

Gość gość
03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość ___ Bardzo madra kobieta z tej matki,chociaz jedna normalna