Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem ladna i dlatego jestem sama

Polecane posty

Gość gość

Czy to ma jakis sens? Z charakteru jestem mila a w zwiazkach zawsze sie poswiecam i faceci to wykorzystuja nie wiem co robie zle

Gość czerwone diably
sens ma ale gleboko ukryty na tyle gleboko ze nawet go nie szukaj

Gość BrzydkaOna
Mężczyźni boją się ładnych kobiet, uważają że one wykorzytują swoją urodę, do wciśnięcia ich pod pantofel.

Gość gość
oczekujesz chamskiej odpowiedzi ? Za słabo ciągniesz , dlatego cię rzucają .

Gość gość
Pewnie nie jesteś ani taka ładna ani miła jak nam wmawiasz.

Gość czerwone diably
chamstwo w tym kraju ma przyszlosc zwlaszcza jak sie ma do czynienia z chamem 🖐️

Gość Taki_jeden_964
Widocznie zabrakło uczucia. Nie znalazł się ten co odkryje w tobie to coś. Ale znajdzie się. Ile masz lat ?

Gość gość
31

nie sądzę że mężczyźni boją się ładnych kobiet. ten dziwny wniosek wynika raczej z Twojego nicku i chęci dowartościowania się

Gość BrzydkaOna
a co mój nick ma do tego? Ja się nie muszę dowartościowywać. :) Jeżeli panna jest ładna i się nie puszcza, to ciężej podejśc do takiej i zagadac.

Gość Bardzro Madry czlowiek
a pracujesz? Może nie pracujesz i nie chce im się Cię utrzymywać i tyrać po 12 godzin dziennie na twoje zachcianki. Abyś po kilku latach zdradziła. Rozumiesz? Ładna dupa nie wystraczy teraz, trzeba mieć coś w głowie. Puste ładne lalunie wybierają, faceci morze z kasą, ale bez wyobraźni. Dorobili się na czyimś nieszczęściu.

jakos nie zauwazylem zaleznosci miedzy byciem ladna a byciem sama. natomiast bycie sama jest zalezne od bycia chamska, wynioskla, nieempatyczna, leniwa, krnabrna... itp itd.... wiec moze nie o ladna buzie chodzi.... :o

Gość gość
Mądry człowieku spływaj tym morzem swojej wyobraźni.

Gość Taki_jeden_964
Dla mnie idealny wiek, ja 34 :)

Gość gość
a pomyslalas,ze moze masz za wysokie mniemanie o sobie?ktory czlowiek mowi o sobie,ze jeste ladny?-to rzecz gustu to raz,a dwa nie Tobie oceniac czy jestes ladna.Juz w temacie widac,ze uwazasz sie za gwiazde,a w poscie wogole lebioda wychodzi z Ciebie:/"ojej taka biedna jestem i nie mam chlopa mimo,ze jestem gwiazdeczka ze wsi"ehhh:/ juz sie nie dziwe czemu chlopa nie masz... rads-opusc poprzeczka zaden rycerz nie czeka na Ciebie;)

Gość Taki_jeden_964
juz sie nie dziwe czemu chlopa nie masz... A co takiego złego napisała ? Jeśli prawdę, to wynika z tego że świetna dziewczyna. Ludzie już ocenili chociaż nic nie wiedzą. Oczywiście negatywnie. Ja myślę, że każda ma to coś, uroda i charakter może być za mało. Ja znam dużo pięknych, fajnych kobiet ale z żadnymi się nie umawiam, nie interesują mnie bo mnie nie pociągają "uczuciowo". No ok, może jedna, ale ona jest zbyt piękna i trochę się boję zbliżyć. ;)

Gość gość
taaa ja napisze o sobie ze jestem jak wszyscy tu na kafe,bogata jak Kulczyk z******ta d**eczka,buzia laleczki cycusie pameli i umysl Curi-Sklodowskiej-i co tez uznasz,ze to prawda i ze jestem na serio z******ta?albo te brednie ppowyzej pisze sama autorka,albo...sama autorka innej opcji nie ma;)

Gość Taki_jeden_964
Napisałem co myślę, nie chce wchodzić w dyskusję z poziomem kafeterii bo mój poziom też spadnie do zera. Po co miałaby pytać i sobie odpowiadać pod innym nickiem. Musiałaby być chyba jakaś nienormalna.

Może zbyt wcześnie się angażujesz uczuciowo? Piszesz o poświęceniach.. Ja tego nie robię. Raz byłam bardzo zakochana. Dla tego mężczyzny zmieniłam miejsce zamieszkania, zostawiłam przyjaciół i rodzinę i wyprowadziłam się kilkaset km dalej. i... byłam nieszczęśliwa. W głębi duszy uważałam, że skoro ja się tak poświęcam to mi się coś należy w zamian- pierścionek, deklaracje itp.. Między nami się popsuło i po kilku latach stażu rozstaliśmy się bez szans powrotu. Zostałam ze złamanym sercem. Obiecałam sobie nic nie poświęcać dla partnera. Myślałam o sobie. Niczego nie udaję. Mówię teraz co myślę. Nie boję się, że zranię czyjeś uczucia (oczywiście w granicach przyzwoitości). Ale ta otwartość jest cudowna. Jestem szczęśliwa i znów w związku. Nie ma recepty na znalezienie kogoś bliskiego. I nie ma gwarancji, że dany związek przetrwa. Jedyne co można robić to starać się dbać o relacje między dwojgiem ludzi, jednocześnie dbając o siebie i swoje szczęście.

Gość Taki_jeden_964
stasssssek Bo ty wchodzisz tutaj żeby sobie porobić "jaja" z ludzi. Dziewczyna zapytała bo ciekawa była co ludzie o tym myślą. Więc jaki sens miałoby odpisywanie sobie. Musiałoby się jej nieźle nudzić. Na tym forum jestem krótko, ale ogólnie na różnym forach to już nie tak krótko. Kilka twoich postów poczytałem i dlatego nie odpowiadam, teraz wyjątek. Niestety poziom dyskusji spowodował że przestała pisać. Jak to przeczyta to zapraszam na dział dla 30-latków. Tam zdecydowanie mniej dzieciaków wchodzi.