Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka lena

Związek z Libijczykem muzułmaninem

Polecane posty

Gość gość
Pewnie spotkalas go na czacie co?

Gość gość
A pozniej za nasze podatki beda wysylani detektywi zeby takie s****wo wykrasc rodzinie i w tajemnicy sprowadzic do ojczyzny. Stawka rosnie wprost proporcjonalnie do ilosci bachorow, ktore to s****wo przynioslo na swiat, z reguly jest ich duzo, bo Arabowie maja to do siebie ze lubia plodzic. A w kraju rzad na wlasne dzieci nie ma pieniedzy, musza wstrzymac budowe drog, zeby tym biednym cos trycnac. Tfu !Tfu ! Tfu! Za moich czasow, w akademiku jak sie jakas laska puscila z kolorowym to sie ja golilo na pale i pasta do butow polerowalo leb w odpowiednim kolorze. Ale dzisiaj mamy demokracje i tzw. tolerancje, wiec nie wypada prawdy mowic.

Gość gość
Lena a spalas juz z nim?

Gość gość
Za moich czasow, w akademiku jak sie jakas laska puscila z kolorowym to sie ja golilo na pale i pasta do butow polerowalo leb w odpowiednim kolorze. --- Dokladnie, a pokazac sie z ciapatym na ulicy to byl wstyd wiekszy niz pokazac sie z Cyganem, Cygan byl przynajmniej nasz i wladal jezykiem polskim i znal nasza kulture a nie odmieniec muzulski.

Gość aisza 1234
a co to znaczy "jestes Polka, juz cie nie szanuje"tak nisko oceniacie polskie kobiety?

Gość aisza 1234
w zyciu bym polaka nie wziela, pijakow, zazdrosnikow,awanturnikow, to polscy mezczyzni maja opinie zepsuta.Wstyd.

Gość gość
nie, to oni nie szanuja, kobieta ktora zadaje sie z facetem przed slubem jest dla nich szmata, taka kulture maja wpojona.

Gość aisza 1234
a polacy szanuja "kolorowych"?Jakos tego tu nie widac.

Gość aisza 1234
Ja znam polakow, ktorzy szukaja dziewic dwudziestoletnich, wiec nie trzeba do libii wyjezdzac.

Gość gość
Ciagle slysze, ze Polak to brudas i pijak, ktory bije swoja zone. Ludzie ja sie tylko zastanawiam z jakiego srodowiska wy sie wywodzicie. Bo ja naprawde zadnego takiego Polaka nie znam. Jesli ktos pochodzi ze spolecznych nizin to logiczne, ze tylko takich ma wokol siebie. Ja znam tylko mezczyzn Polakow, ktorzy szanuja swoje zone, normalnie chodza do pracy, sa czysci a pija jak kazdy od czasu do czasu.

Gość gość
gość Jeżeli twój muzułmański mąż umrze przed Tobą, a jego majątek znajduje się w kraju islamu, zostanie zastosowane prawo muzułmańskie. Żona muzułmanina, która nie przeszła na islam, nie dostanie nic z majątku swojego zmarłego męża. Ta, która przeszła na islam, dostanie bardzo małą część. Według Koranu, muzułmańska żona nie przejmuje majątku po mężu. Jeżeli mąż umrze, nie zostawiając dzieci, żona otrzymuje jedną czwartą jego majątku, natomiast pozostałą część dzielą między siebie jego rodzice, bracia, wujowie i dalsi krewni. Jeżeli natomiast zmarły mąż miał dzieci, żona dostanie tylko jedną ósmą majątku, a resztę przejmują dzieci – przy czym synowie dostaną dwa razy więcej niż córki. Takie prawo ustanawia sam Koran (4:12): »Z tego, co zostawicie, wasze żony otrzymają jedną czwartą, jeżeli umrzecie bezdzietni; jeżeli natomiast są dzieci, żony dostaną jedną ósmą«.

Gość Ku przestrodze
Probowalem wkleic caly artykul ale nie da rady. Mam nadzieje ze link funkcjonuje. DZIEWCZYNY !!! PRZEJRZYJCIE NA OCZY ZANIM WAS SPOTKA TAKA TRAGEDIA !!! http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,12591725,Harem_na_socjalu__Muzulmanscy_poligamisci_zyja_w_Niemczech.html

Gość gość
Link nie funkcjonuje

Gość Ku przestrodze
A teraz ?

Gość Ku przestrodze
Wrzuccie na Google haslo: . Harem na socjalu. Muzułmańscy poligamiści żyją w Niemczech na koszt państwa . Powinno funkcjonowac DZIEWCZYNY OPAMIETAJCIE SIE !!!

Gość gość
No przeczytalam, makabra :( Ale co z tego ze wszyscy o tym wiedza, skoro tysiace Polek ciagle daje sie oszukac Arabom.

Gość gość
Tak , to znana sprawa w Niemczech, ta emigracja na socjal obcego panstwa, mam nadzieje ze wylapia tych darmozjadow i wysla z powrotem do ich wiosek w podartych skarpetach tak jak tu przybyli.

Gość gość
Ona i tak i tak z nim bedzie. Nie ma sensu dalej pisac. Tylko niech przynajmniej zamieszka z nim w Polsce, albo w Anglii, albo W Niemczech, gdziekolwiek, poza Libia i jakims krajem arabskim. Tylko tyle slyszy sie tych opwiesci, jak Polki powychodzili za takich, a jak cos nie wychodzilo to mezowie pozabierali dzieci i szukaj wiatru w polu :(

Gość Gosc z Anglii
Uciekaj puki mozesz!!! Ja bylam z pakistanczykiem kilka lat temu I mialam robiona wode z mozgu - urwal mu kontakt z rodzina, znecal sie nademna psychicznie kilka razy fizycznie rowniez, nie moglam wychodzic z domu sama Itp. Kilka razy musialam dzwonic po policje bo myslalam ze mnie zabije! Najgorsze bylo to ze nikt z ludzi wokol tego nie widzial bo w towarzystwie traktowal mnie dobrze... Juz nigdy nie zaufam muzulmaninowi!!!

Gość gość
aisza zamknij swoją mordę, dajesz d**y brudasowi mężus pozawala na neta włazić czy masz wifi w komórce ty głupia wstrętna szmato arabskio wycieruchu ******

Gość gość
Moze zbyt malo tolerancji w polskich szkolach ? Gdyby w kazdej klasie siedziala przynajmniej jedna zawoalowana muzulmanka to by polskie naiwniary zobaczyly, czym to smierdzi !!!