Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak księża rozbijają rodziny masz doświadczenie podziel się .

Polecane posty

Gość gość

Witam. Temat który podaję jest mi bliski i bardzo mocno przeżyty - przemyślany. Przed kilkoma laty ksiądz katolicki rozbił moje małżeństwo. Jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenia , przeżycia i chce się tym podzielić ,proszę , być może wspólnie uda się coś wymyślić aby takich ludzi ukazać innym ,pokazać jakie to zagrożenie i w jakiś sposób doprowadzić do odpokutowania przez nich win.. Moją sytuację opiszę dokładnie , jeśli zobaczę że jest zainteresowanie tematem, pozdrawiam

Gość gość
no to opisz te sytuacje

Gość gość
witam, temat mi bliski, bo jestem związana z księdzem.

Gość gość
Nie Ty jedna..............

Gość gość
domyślam się, że sporo jest kobiet związanych z księżmi. Kiedyś tu na kafeterii był taki temat o związkach z księżmi. Nieprawdopodobne jak wiele kobiet się na nim udzielało. Masz z nim częsty kontakt?

Gość gość
A co t znaczy częsty kontakt?

Gość wkurwiony prawiczek
a po co jest kolęda? chodzą i szukają samotnych, panien, rozwódek lub wdówek zależy co kto lubi zwłaszcza jak napiszą KMB= Kropnij Mnie Batmanie

Gość gość
To chyba aktualne bo często pojawia się taki temat

Gość gość
jak często się spotykacie?

Gość gość
Kiedy tylko możemy:)

Gość gość
Oj te księciunie:)

Gość gość
Dla mnie mój X jest ideałem człowieka i mężczyzny. Bardzo dobrze rozumiem dziewczyny, które wolą być z księżmi niż tzw. normalnymi mężczyznami.

Gość gość
autorko, jak ksiądz rozbij Twoją rodzinę? Miałaś z nim romans?

Gość gość
To ksiądz nie rozbija małżeństwa, ale osoba,która w nim jest. To współmałżonek powinien dbać o swoje małżeństwo, to jest w jego interesie.

Gość gość nr 01
Miałas romans z ksiedzem będąc w małzenstwie. A piszesz, że to ksiadz ci rozbił małzenstwo...??? Ale obłuda.k

Gość gość nr 01
Piszesz: " Tak, to był młody ksiądz i jakoś tak wyszło, że zaczęliśmy uprawiać seks." A konczysz: " Widocznie tak musiało być, dzisiaj mam dziecko z księdzem, którego nie chcę już znać, bo zrujnował moje małżeństwo." Czy ty masz równo pod sufitem ?! Sama sobie zrujnowalas bo to TY zdradziłas meza.

Gość gość
buahahaha przepraszam najmocniej ale jestes idiotka:-D:-D:-D dajesz ksiedzu i twierdzisz,ze rozbil Ci malzenstwo hahaha,hehe no znow komedia:-D:-D:-D skad wy sie bierzecie? co jeszcze opowiesz?:-D:-D

Gość gość
No to niestety ty rozbiłaś małżeństwo, nie ksiądz. małżeństwo rozbija zdradzający współmałżonek.

Gość gość
polecam list do arycybiskupa , albo do franciszka do dziala ! ze skarg ana takich h*jczonow

Gość jednasex drugafinanse
post ksiedza ;) :D skubany oczywiscie sukienkowy pedal nie jest niczemu winien , a jakze ::D haa

Gość gość
Przecież logiczne że rozbija ta osoba ktora zdradza będąc w związku a nie osoba z którą się zdradliwy małżonek puścił.Pomimo że często ludzie (zwł faceci ) zwalać winę i mówić np o kochance, że to ONA rozbiła jego rodzinę. Jest to oczywista bzdura, bo koleś który zdradza sam sobie rozbija rodzinę i to jest oczywiste dla każdej myślącej istoty. Ale w tym wątku akurat chodzi o coś innego-jest to prowo mające na celu po prostu przejechać się po ksieżach, jak zwykle, no cóż, to normalka, jest powszechna nagonka na nich, a ludzie jak owce w owczym pędzie,jak widzą że się w kogoś wali kamieniami to też muszą dorzucić swoją cegiełkę Głupie to

Gość gość
Dla mnie mój X jest ideałem... matko świat się kończy

Gość gość
Jakby ten X był idealem to zrzuciłby sutannę by z tobą być. W naszej miejscowości mlody ksiądz zakochał się z wzajemnością. Olał to co ludzie powiedzą - porzucił kapłaństwo i wziął ślub z tą dziewczyną.

Gość gość
To nie jest takie proste

Gość gość
Tak jakoś wyszło że zaczeliscie uprawiać seks?! Nie, no proszę Cię

Gość gość
ksiądz to chory człowiek :D o tym sie każda człowiek przekonał

Gość gość
To poste.Oobnik w sukience nie powinien dopuszczać sie takich dyskryminujących czynów :D skoro to zrobił to oczami innych nie jest do końca ksiedzem a płytkim i głupim człowiekiem :D tutaj tłumaczenia nie powinno być zadnego .Ksiadz z powołania jest wierny Bogu a nie pierwszenstwoa dawać kobiecie i jej bachorom

Gość gość
wczoraj czytalem artykul , że środki antykoncepcyjne rozbijają rodzinę... dlatego bezdzietna pani senator Czudowska z Legnicy bedzie prowadzic wraz z biskupem diecezji program o szkodliwości stosowania antykoncepcji... BEZ KOMENTARZA...

Gość gość
Tak jakoś samo to nic nie wychodzi. Ale mimo upływu lat nie jest łatwo w takim związku

Gość gość
Nie, nie jest łatwo. Poczekaj, ktoś się kapnie w temacie i wtedy zobaczysz jego prawdziwe obłudne oblicze. Dla własnego bezpieczeństwa zrobi z ciebie wariatkę, a może być znacznie gorzej....Ten temat dawno temu przerobiłam. Nie potrafią kochać, tylko wykorzystać seksualnie.