Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak księża rozbijają rodziny masz doświadczenie podziel się .

Polecane posty

Gość gość
dajcie spokoj kobiety,ci ludzie te istoty, że tak powiem ,bo nie n apewno meżczyzni ,sa do celów zarobku to wielki egoizm mozna pisac ksieżki i poradniki na temat istoty księdza ' , Prosze was dla kobiet meżczyzna jest prawdziwy facet bez sukieneczki , ten który jest soba a nie pajacem na piedestale ,nie aktorem ,a za moment ta sama osoba pieprzy nadzianą staruszkę bo stwierdził że jest bogata. Kochani dajcie spokój ,zauwqwazcie ze wiekszość społeczenstwa to ich wrogowie ,oprocz kobiet w przedziele wiekowym od 70 +

Gość gość
żal mi wszystkich wypowiedzi, opinii, poglądów i osądów......... Nie zrozumie sytuacji ten, kto nie doświadczył tego na własnej skórze i tego nie przeżył....... Spotkanie odpowiedniego księdza na swojej drodze to prawdziwe szczęście........ a pozbierać się po rozstaniu...... graniczy z cudem....... dlatego PROSZĘ : niech nie zabierają głosu osoby, które nie mają pojęcia o temacie........

Gość gość
8.11 to wina kobiety, że wchodzi w to... może się nie angażować, ale jak widać ludzie lubią wrażenia, namiętności, a to ich gubi... Ja osobiście przeżyłam taką miłość, ale w nią się nie zaangażowałam i dziś jestem spokojna, wolna...bo wiem, że wiara, nadzieja, miłość może zwyciężyć.

Gość gość
W takiej sytuacji należy księdza nauczyć moresu. Powinien mieć wybite zęby przez męża

Gość gość
Jasne, kusiła księdza i ona sprawiła że złamał śluby przed Bogiem

Gość gość
A ksiądz bidny bez rozumu....

Gość gość
księża to potwory a nie ludzie mnie ksiądz to interesuje tylko przy ołtarzu i w konfesjonale