Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co powiedziec?

Polecane posty

Gość gość

Mojego chłopaka mama ma poważną operację,co mu powiedzieć, żeby go wesprzeć,bardzo to przeżywa.

Gość babcia Jozia
zeby sie pozegnal z mamusia i poszedl do tatusia

Gość gość
być obok, to wystarczy, słowa zbędne.

Gość gość
babcia Jozia(bardzo zabawne) Nie mogę być z nim,bo nie chce,będzie z siostra w tym dniu.

Gość gość
Co znaczy nie chce, nie pytaj go o to tylko bądź obok. Miałem podobną sytuację z dziewczyną i jej mamą, też nie chciała abym był przy niej w szpitalu, mimo to pojechałem i czekałem razem z nią. Kilka dni później podziękowała mi za to że byłem. A jeśli nie możesz być przy nim, to pytaj co jakiś czas jak się czuje, jak się czuje jego mama, czy wszystko w porządku? Niech widzi że się martwisz i interesujesz.

Gość gość
Powiedział mi,że to nie moja sprawa, w niczym mi nie pomożesz(to sa jego słowa)....Ja mu powiedziałam,że się myli i niech pamięta,że jestem.Chyba pojadę do niego,sama nie wiem.

Gość gość
Nie wiem jakie są między wami relacje, może obawia się że zobaczysz że jest słaby i bezbronny w tej sytuacji. Sama znasz go najlepiej i powinnaś wiedzieć jak zareaguje na Twój widok w takiej sytuacji. Faceci trochę inaczej patrzą na takie sprawy, niż kobiety... ja chyba też bym nie chciał aby dziewczyna była obok w takiej sytuacji.

Gość gość
Powiedz albo napisz,że wszystko będzie dobrze

Gość gość
Nic daj mu spokój!