Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewnętrzna

Afirmacje zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Gość wewnętrzna

Witam, czy spotkaliście się kiedyś z afirmacjami? Czy to działa? Czy np. jeżeli marzę o miłości to taka ,,regułka" afirmacji jest poprawna? ,,Ja(imię i nazwisko) jestem w związku z (imię i nazwisko). Jesteśmy dobraną parą i szczęśliwą parą. Mamy wspaniałe dzieci. Mamy idealną sytuację materialną. Bardzo proszę o szczere odpowiedzi :)

Gość babcia Jozia
jak stac sie mlodym pieknym i bogatym w 3 dni czyli amerykanski poradnik dla starych brzydkich i biednych

Gość gość
Podobno działa:) trzeba sobie wyobrażać że to co pragniemy już posiadamy..albo że do nas właśnie płynie..i wierzyć w to bardzo mocno . Jeśli pozbędziemy się wszelkich wątpliwości co do tego czy nam się to spełni czy nie i poprostu wmowimy naszemu mózgowi że nie ma żadnych przeszkód żeby to osiągnąć to zaczyna działać siła przyciągania i to o czego pragniemy zaczyna się spełniać

Gość wewnętrzna
Czyli warto spróbować?

Gość gość
No jeśli wierzysz w takie rzeczy to możesz spróbować:) ale bardziej bym Ci radziła się modlić i wierzyć w modlitwę..szczególnie codziennie o godz.15:00 odmawiać koronkę do miłosierdzia bożego. Działa cuda. Mówię serio. Mnie dzięki temu ominął zabieg który miałam mieć gdy bylam młodsza

Gość gość
a ja, dzieki temu ze trzymalem sie mocno mamusiowej koronki spodnicy nadal uganiam sie za koronkami na obcych kobietach (teraz za fikusnymi) i tez modlilem sie o to do patrona szwaczek. ludzie, to dziala!!!! :D

Gość gość
Biała magia . Znalam kogos kto tak chciał wyleczyc raka bo naczytał sie tych głupot . To nic innego jak pozytywne myslenie.Albo pomoze albo nie. Ale nie stosowac w przypadku ciezkich chorób jaka jedyna opcję bo konczy sie zawsze tak samo .

Gość gość
Jak nie wiesz o co chodzi z koronką do miłosierdzia Bożego to się nawet nie wypowiadaj..bo żałosny jesteś i jak widać wiele w życiu nie przeszłes.. Mi modlitwa pomogła i nikt mi nie będzie wmawial że nie działa skoro sama na sobie doświadczyłam tego.