Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chcę być zakochana

Polecane posty

Gość gość

niech mi już to przejdzie

Gość gość
macie jakieś sposoby na odkochanie się, jeśli musicie widywać swój obiekt westchnień regularnie?

Gość gość
o kobieto ...z autopsji wiem że na zakochani sięnie ma lekarstwa potrzebny jest do tego czasu a jeżeli widujesz codziennie twój obiekt westchnień będziesz się tylko męczyć najlepiej jest zerwanie z nim wszelkie kontakty wiem co mówię to z sama przez to przechodziłam jako nastolatka

Gość gość
pracuję blisko jego miejsca zamieszkania, widuję go tez na zajęciach, na chwilę obecną nie mogę zmienić swojego życia tak, by go nie widywać, za dużo by mnie to kosztowało i rzutowałoby na moje życie bardzo

Gość Taki_jeden_964
Też nie chce, męczę się z tym, a ktoś mi się bardzo podoba.

Gość gość
taki jeden - a ona wie?

Gość Taki_jeden_964
Nie wie i się nie dowie.

Gość gość
a czemu nie chcesz jej powiedzieć? ja się zastanawiam, czy temu nie powiedzieć, najwyżej powie "nie" i to będzie dla mnie kubeł zimnej wody - otrząsnę się (chyba) i będę żyć dalej

Gość gość
Najlepiej obrzydzic go sobie .Znajdz wady ktore miał i myśl o nich bez ustanku . Naprawdę pomaga .

Gość Taki_jeden_964
a czemu nie chcesz jej powiedzieć ? xxxxx Może kiedyś powiem ale obecnie nie szukam, taka sytuacja życiowa, więc po co robić komuś problem. Tylko dlatego że mi się ktoś podoba. Niestety uczucie nie wybiera, inaczej musiałoby jeszcze poczekać. :) Jakby powiedziała "nie" no to trudno, życie na tym się nie kończy. xxxxx Ktoś sobie nawet nie zdaje sprawy, że ktoś inny o nim (raczej o niej) ciągle myśli. :) xxxxx Ps. chyba piszę już bez sensu. Jeszcze jak to pisałem to akurat zadzwoniła, ale nie prywatnie, pracuje w firmie, z którą współpracuje. xxxxx Takie życie, my już tak mamy, ktoś nam się podoba i musimy jakoś z tym żyć. :)

Gość Taki_jeden_964
Napisałem to żeby autorka wiedziała, że nie jest sama, może jej to pomoże, inaczej się chyba nie da. Może jeszcze odpowiedź, że nie on jeden na świecie... ale to też chyba nie pomoże, słabe.

Gość gość
ja bym go sobie chętnie obrzydziła, ale nawet jak pomyślę,że ma śmierdzącą biegunkę, to myślę, że to takie naturalne/ludzkie i nie obrzydza mnie to ;) kiedyś śmiał się z czegoś co dla mnie jest ważne, ale miał rację - i za to tez nie potrafię go znienawidzić, a chciałabym

Gość gość
nie chce tego uczucia, ale co chwile sprawdzam czy odpisal na fb ;( nie odpisał

Gość gość
"nie chce tego uczucia" xxxxx nie chcesz uczucia, ale czy na pewno ?

Gość gość
po co mi uczucie, skoro nie może byc spełnione - chciałabym, żeby sie spełniło, chciałabym się do niego przytulić, ale nie mogę... więc nie chcę takiego uczucia, bo to męka

Gość Taki_jeden_964
Czyli chcesz ale nie możesz, a to już inna historia. :)

Gość Taki_jeden_964
Slawek, ale wolę pozostać taki_jeden.

Gość gość
autorko, on nie chcial z toba byc, czy cie zostawil? jak to bylo?

Gość Taki_jeden_964
"Czyli nie jesteś moim kolegą." xxxxx Wyluzuj. Prawdopodobieństwo żeby się trafił na tym forum to jakby trafić trójkę w totka. Co takiego napisałem co ci go przypomniało ?

W ogóle-Twój styl pisania coraz bardziej go przypomina. A naprawdę masz na imię Sławek? I nie urodziłeś się w kwietniu?

Poza tym mój kolega też twierdzi, że na razie nie szuka dziewczyny. Chociaż niektóre mu się podobają. to mi go przypomniało.

W ogóle-nie rozumiem, o co chodzi, gdy facet mówi, że nie jest na etapie szukania dziewczyny? Jeśli nie jest gejem?

Gość gość
luiza ma omamy hahaaha

Gość Taki_jeden_964
Spokojnie, nie jestem nim. Widocznie jestem typowym gejem, znaczy facetem i więcej nas tak ma.

A myślałam, że mi wytłumaczysz, dlaczego facet może nie być na etapie szukania dziewczyny? A, ile masz lat? To już nie jest pytanie, żeby Cię zidentyfikować, tylko wiek wpływa na podejście do życia. Jeśli jesteś w podobnym, jak mój kumpel, to może jego lepiej zrozumiem...

Gość Taki_jeden_964
Nie wytłumaczę ci o co chodzi twojemu koledze, bo nie wiem. Ja jestem już 30+. Chciałabyś z nim być, a on nie chce ?