Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 37

Chorwacja z małym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość 37

Była któraś mama z rocznym człowiekiem nad Adriatykiem?

Gość dzimdzia
moi znajomi byli z półrocznym synkiem w Chorwacji i byli bardzo zadowoleni :) Co prawda pojechali w sprawdzone miejsce, sami byli tam wcześniej parę razy. My też chcemy z nimi jechać na wakacje 2015, wtedy nasze maleństwo będzie mialo właśnie roczek :) Ważne, żeby wcześniej wyjechać gdzieś bliżej z maluchem na parę dni, żeby przekonać się jak znosi podróż.

Gość gość 37
Maluch mój jeździ tysiące kilometrów, mamy to przerobione :) Sami też w Chorwacji byliśmy już 8 razy, ale nigdy z dzieckiem. Znajomi byli sami czy z kimś?

Gość gosciejka
ja sie zastanawiam nad wyprawa z 4 miesiecznym do włoch, samochodem. jezdzil ktoś z tak małym?

Gość dzimdzia
Zawsze jeżdżą z grupą znajomych. Tzn. każdy swoim autem oczywiście :) Jeśli Wasz maluch dużo podróżuje to tym bardziej chyba nie ma przeszkód. Ja nie mogę przywyknać do myśli, że nadchodzące wakacje będą chyba pierwszymi w moim życiu, kiedy nigdzie nie wyjedziemy :( Na sierpień mam termin. Co prawda byliśmy teraz na zimowym urlopie w Alpach, ale to nie to samo :) Bardzo zazdroszczę!

Gość gość
Ja byłam z 9 miesięcznym w tamtym roku we wrześniu. Samochodem z noclegiem podrodze. Sami jeździliśmy jednym ciągiem z małym z noclegiem. Ogólnie ok.

Gość gość 37
gościejka - o podróż się nie martw, zawsze można zjechać, wyjść pojeździć wozem, odpocząć, w ostateczności iść do hotelu :) Dzięki za pomoc!

Gość gosciejka
myslalam zeby na noc jechac. mam tez starsze dziecko. wszyscy mnie strasza ze z takim maluchem. no ale co sie moze zdarzyc? wykupie ubezpiecznie lekarskie jakies, warunki znam wiem ze dobre. sama nie wiem, namieszali mi

Gość gość 37
Niczego się nie bój!