Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja nie cierpię lekarzy.

Polecane posty

Gość gość

Ja rozumiem, że to taki zawód z misją, ze są potrzebni ale większość z nich SZCZEGÓLNIE BAB to jakieś chamskie mutanty! Ja normalnie dostaję białej gorączki jak mam iść na NFZ do lekarza. I o ile czasem się mile rozczaruje to zazwyczaj jest po prostu ciśnienie u samego szczytu. Czy was też lekarz obsługuje w POCZEKALNI??? No normalnie weź się tłumacz i spowiadaj w poczekalni ze swoich problemów bo inaczej ona ma cię w d..ie i cię nie zapisze na X termin. No i co składka jest a będzie znów PRYWATNA wizyta.

Gość gość
Ostatnio byłam na prywatnej wizycie a 200 zł .Wizyta trwała uwaga 10. mninut . O czym tu mowa ...

Gość gość
nigdy w poczekalni nie musiałam mówić co mi jest. widać dajesz się tak traktować skoro cię tak traktują.

Gość gość
Ja nie napisałam że ja mówiłam co mi jest, tylko że lekarz oczekiwał tego ode mnie przed zapisem.

Gość gość
chamów trzeba tepic ale tylko wtedy gdy nie musisz sie z nimi leczyc bo mów co chcesz ale jak się upomnisz o swoje a dalej się leczysz u takiego lekarza to masz przeje...ale jak zmieniasz go to na odchodne można mu coś tam powiedzieć.