Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GŁODÓWKA czy ktoś naprawdę schudł dzięki niej ?

Polecane posty

Gość gość

proszę o odpowiedzi doświadczone kobitki

schudł- tak, pytanie tylko na jak długo i z jakim skutkiem zdrowotnym. Moja koleżanka np skończyła głodówkę ostrym zapaleniem trzustki

Gość gość
ja tak mam, jeśli czuję, że waga mi ciut za bardzo wzbija. dbam o to, żeby pić tylko prawdziwe soki i chudnę pół kilo dziennie - nie żartuję, sprawdzałam.

Gość gość
ile głodowała?

Gość gość
ale nie polecam robić tego dłużej, niż tydzień, bo po tym czasie człowiek już wysiada i zaczyna myśleć tylko o jedzeniu i jest się wyraźnie osłabionym

Gość gość
up

Gość gość
max 10 dni, TYLKO woda, po 3 dniach nadchodzi zmiana, ale po 10ciu moga byc schizy, chudnie sie ok 10kg

Gość gość
oczywiscie ze tak 6 milionów ludzi przekonało sie o skutecznosci w odchudzaniu ale tylko do miesiaca czasu w tym czasie to nawet zdrowieli gdy mieli jakies choroby

Gość gość
Naukowa Dieta Bircher-Bennera

Gość gość
Kto chce chorować nie myśli o tubylcach z wyspy Tristan da Cunha, z Hawajów i Wysp Japońskich, którzy w końcu XIX wieku „uszlachetnieni” przez białych cukrem, białym ryżem, i takąż mąką masowo chorowali na reumatyzm, próchnicę zębów, nerwobóle, obrzęki i niewydolność krążenia? Czy wiemy że, według wspomnianego lekarza-dietetyka, w wysokiej temperaturze ginie większość witamin, giną fermenty (enzymy), a białka, tłuszcze i węglowodany zostają w wysokim stopniu zdenaturowane

Gość gość
jeśli chcemy schudnąć, musimy poprawić swój stan zdrowia. Kiedy organizm jest zakwaszony, na skutek stosowania diety wysokobiałkowej, dochodzi do uszkodzeń nerek, wątroby i jelit, a w konsekwencji do zaburzeń przemiany materii

Gość gość
w sumie to mialam nadzieje, ze opiszecie mi tutaj super efekty takiej glodowki z wlasnego doswiadczenia

Gość gość
idz na zdrowie głodówka zmieniła moje życie czas to powtórzyć