Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielonooooka22

niedoświadczona prosi o radę i opinię.BARDZO PROSZĘ

Polecane posty

Gość Zielonooooka22

witam ,otóż spóźnia mi się miesiączka 6 dzień,zawsze miałam okres regularnie ..tzn nie zawsze ,ale już ładny kawal czasu przychodził regularnie...teraz mam brak miesiączki(współżyję regularnie,używamy prezerwatyw,bądź stosunek przerwany) czuję się mega napompowana, już ok 2 tyg...piersi są napuchnięte,najbardziej obwódki wokół sutków, sa widoczne tez żyly na piersiach przechodzą przez obwódki ...pobolewa mnie podbrzusze,czasem kluje jajnik,bardzo często robię siku...poza tym jestem płaczliwa,przygnębiona,nic mi sie nie chce ,wyglądam fatalnie ,mam sucha skóre twarzy,spuchnięty brzuch,wzdecia....popękały mi kąciki ust...jest kiepsko ,jestem bardzo nerwowa,ale za chwile mogę miec nastroj euforyczny..bylam wczoraj u lekarza ginekologa ,stwierdził ze na usg nic nie bedzie widac bo przyszłam za wcześnie,i badanie nic nie wykazalo...powiedzial tylko ze maicica jest miekka i mała...przepisal luteine...testu nie robilam bo wolałam najpierw pojsc do lekarza..powiedzial ze mam zrobic test jak po luteinie nie odstane miesiączki...co Wy o tym myslicie ?Zrobic test jutro ,przed zazywaniem luteiny ? Bardzo meczy mnie ta sytuacja,zle sie czuje ,nie chce mi sie wychodzic,mam wzdety brzuchal,dziwny smak w ustach ...czy pomimo ze badanie nic nie wykazalo mogę być w ciąży ? Nie boje sie tego ,chce znać opinie bardziej doświadczonych Pan

Gość gość
Zrób test dziś, skoro już tydzień ci się opóźnia miesiączka, możesz nawet o tej porze, nie musi być rano.

Gość gość
Najlepiej zrobić test z krwi - beta hcg - rozwiej wszelkie wątpliwości.

Gość gość
TSUNAMI!!!!!!!!!

Gość Zielonooooka22
nie wpłynie to na wynik jezeli nie zrobie rano ? Tak obiektywnie moze to byc ciąża ? Musze jakos wyjasnic moj stan bo dawno tak zle sie nie czulam,ale lekarz powiedzial ze moge czuc sie tak rowniez przed okresem...tyle ze okres nie nadchodzi...

Gość gość
e tam nie gdybaj tylko szoruje do apteki po test! możesz też się tak czuć, bo psychika też tak działa ;). wyjścia sa dwa, albo ciąża albo nie :D

Gość Zielonooooka22
no tak macie racje ..:) dzieki ze chcialo sie wam odpisywac ,zawsze to milo z kims pogadac

Gość gość
ja bym zrobiła test przed lekami :) A z lekami to jeszcze śmiało i tydzień możesz poczekać.

Gość Zielonooooka22
poczekam na narzeczonego i zrobie test...MAM TOTALNY METLIK W GLOWIE ...moze któraś z Pan miala takie objawy we wczesnej ciąży ?>

Gość gość
ja miałam podobne objawy w drugiej ciąży. W sumie to mój mąż po moim zachowaniu sam wywnioskował, że jestem w ciąży, badanie usg jeszcze nic nie wykazało, ale test owszem :) Test możesz robić w każdej chwili :) Powodzenia :)

Gość Zielonooooka22
dziękuje :) nie chciałabym robic sobie zbędnych nadziei ... ale szansa jest

Gość gość
Moja droga, wczesne objawy ciąży są identyczne jak na okres. Zrób test. 6 dni po terminie @ wyjdzie o każdej porze, albo zrób test z krwi,on da ci 100% pewności. Do lekarza idź dopiero ok 7 tygodnia.

Gość gość
A ta z tymi trzema kropkami znowu. Nie potrafisz pisać normalnie?

Gość gosc 12
no akurat tym razem to nie bylam ja :P ta z kropkami