Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

źle naliczone koszty uzyskania przychodu

Polecane posty

Gość gość

znajoma żle mi naliczała przez ostatni rok koszty uzyskania przychodu przez co mogę być stratna. nawet o tym nie wiedziałam cholera jasna, pita dawno zlożyłam, wyszło mi 1600zł zwrotu, a ta pindzia mi teraz mowi ze ona mi wyższy kup naliczała bo przeoczyła ze teraz mieszkam w miejscowosci gdze pracuję. jestem wściekła. kto wie, co mnie czeka?? czy tlumaczenie dla urzedu bedzie iwarygodne ze nie poczuwam się do odpowiedzialnosci, bo błąd nie lezał po mojej stronie??

Gość gość
Jeśli jest zawodową księgową to ma ubezpieczenie od takich pomyłek, jeśli nie to dupa blada.

Gość gość
Ciebie, to chyba nic nie czeka. Laska pewnie powinna złożyć korektę, potem Ty i tyle.

Gość gość
no ale ja brałam większa kasę, a powinnam mniejszą. urząd moze mi kazać zwrócić... a mi sienie uśmiecha jednorazowo zwracać

Gość gość
Wypowiw sie kyos jeszcze?

Gość Czarnadziura123
Ja na Twoim miejscu bym się skontaktowała z doradcą podatkowym. Vhyba to będzie najrozsondniejsze rozwiązanie. Ja mieszkam w Szczecinie, niewiem jak Ty, ale moze sprónbuj tu uderzyć, znam dobre biuro, korzystam sama - http://www.omnibusbp.pl/kontakt.html pozrdowionka