Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po porodzie naturalnym zaczely mi

Polecane posty

Gość gość

Niemiłosiernie śmierdzieć giry!!! Nic nie pomaga :( zaluje ze nie zalatwilam sobie cc na życzenie :(

Gość gość
Tak to napewno ma zwiazek. Zacznij sie myc czesciej. Kup kosmetyki do pielegnacji stop.

Gość gość
Poród naturalny jest tak naturalny jak wpychanie kija od bejsbola do tyłka. co poniektórzy włożą i jeszcze będą się tym szczycić. Innym tyłek się rozerwie. Nie wiem jak ktokolwiek normalny może uważać za naturalne wypchanie dziecka PRZEZ niewielki kanał rodny. Zresztą gdyby to było takie naturalne i normalne nie było by tylu zgonów matek i dzieci na wskutek komplikacji. Te śmiertelne statystyki zmniejszyła cesarka i rozwój medycyny. Gdyby to było takie naturalne i normalne nie potrzebowałybyście szpitala. A jednak zwolenniczki bolesnych porodów sn koniecznie bez znieczulenia tam lecicie. Jest to konieczne bo poród nie jest taki naturalny i normalny. Samo wypchanie dziecka przez kanał rodny od razu nasuwa milion komplikacji, które mogą choć nie muszą wystąpić w milionie kombinacji. gdyby to było takie naturalne lepiej znosiłybyśmy konsekwencje porodu a dzieci nie rodziłyby się z porażeniami mózgowymi i innymi porodowymi skutkami. Jedna, popularna babeczka która zapoczątkowała modę na porody domowe tak sobie strasznie wzięła do serca że to co tworzy natura jest idealne, zrezygnowała z tego szpitala i podzieliła los miliona naszych prababek, zmarła przy naturalnym cudownym porodzie. uważam że powinno się robić wszystko aby ten proces udoskonalić poprzez znieczulenia na życzenie, cesarki i inne. Powinno się kobiecie pomóc zrobić wszystko aby jak najmniej ucierpiała wraz z dzieckiem. NIE dla cierpiętnictwa! NIE dla bólu i nieprzyjemnych konsekwencji. a matki polki cierpiętnice niech se założą szpitale koło kościołów może jakiś ksiądz się zlituje i je na ołtarze wyniesie za to cudowne cierpienie, za ten cudowny ból, którego im więcej tym lepiej. a najlepiej niech rodzą w namiotach przed kościołem bez lekarza i położnika - po co im on skoro sn jest normalny i naturalny a natura WIE CO ROBI. To jest moje zdanie i mam gdzieś wasze. Chce wyboru, a wy sobie wybierajcie jak chcecie!

Gość gość
ahahahahah zaluj ze sobie wyciecia mozgu nie zalatwilas :D

Gość gość
a ile jesteś po porodzie?może to hormony?

Gość gość
coraz głupsze te prowokacje

Gość Lady89891
Miesiąc :-o nigdy nie miałam problemu a teraz wala octem

Gość gość
kolejna sfrustrowana ze nie dała rady urodzić naturalnie :) i teraz chce wmówić sobie że jest the best i to dla dobra dziekca he he he

Gość gość
Co to znaczy nie da rady? Bo nie rozumiem. Sorry czy rodzic dziecko naturalnie to trzeba umieć? Wow. Czego to się nie wymyśli żeby mieć osiągnięcie życiowe. :)

Gość gość
A ja żałuję że miałam cc, bo mi się teraz włosy przetłuszczają :/

Gość gość
Ja również zaluje cc mam straszna bliznę a w trakcie zabiegu dziecko w kichę mi sie owinelo i mam naderwane

Gość gość
k*****a o co chodzi z tą wyższością takiego czy innego porodu, a co za różnica, jak kto rodził, byle skutecznie, paranoja jakas

Gość gość
Gość z 15.42 świetny wpis,nic dodać nic ująć:)

Gość gość
"Nie wiem jak ktokolwiek normalny może uważać za naturalne wypchanie dziecka PRZEZ niewielki kanał rodny" aleś głupia, myślisz że wszystkie zwierzęta dookoła rodzą przez CC? Jesteś pewnie z tych co maja pretensje do fabryk produkujących jajka że trwalszego opakowania nie stosują, z zakrętką :D

Gość gość
To proste istoty, wylać się nie potrafią bez olania tyłka i nóg, a ty oczekujesz że poród będą uważały za coś naturalnego ;-)

Gość gość
Sn rodzą tylko prostytutki, szanujące się kobiety rodzą cc. A najgorsi gówniarze rodzą się z d**y, ot taka prawda.

Gość gość
ta od capiących nóg nie bierze pod uwagę że od CC miałaby nieuleczalny łupież do końca życia, wtedy by dopiero jęczała, z domu wyhodziła w czepku kompielowym :D

Gość gość
A ty w ogolę wiesz jak zwierzęta rodzą? ze już nie wspomnę o tym że zależy jakie zwierze. Bo chyba na biologi nie byłaś. Ze już o porównaniu zwierzęcia z człowiekiem nie wspomnę. A o ich wyborze też nie. A o tym, że na "zachłodzie i wschłodzie" niektóre zwierzęta się tnie, np tak na świat przyszedł ostatnio mały słodki gorylek, który bez cc byłby pewnie martwy, chory a wiemy jak zwierzęta traktują młode chore.

Gość gość
Ooo matko, kolejne prowo..

Gość Lady89891
Wy tu pitu pitu a mi nogi śmierdzą! Czy którejś się tak zrobilo? To przejdzie?naprawdę od cc lupiezu się dostaje?