Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kika1998899

Pomocy nie mogę zajsc w ciąże

Polecane posty

Dziewczyny pragne zajść w ciąże. Niestety cały czas się nam nie udaje. W lipcu 2012r porobiłam. Od tamtej pory nic. Ginekolog powiedział, że jeśli nie zajdę do czerwca to zleci mi badania. Zrobiłam juz je sama prywatnie. O to wyniki. . wynik. norma Tsh 1,716. 0,550 - 4,780 FT3 3,32 2,30 - 4,20 FT4 1,01. 0.89 - 1,76 PROG. 7,77. 3,34 - 24.56 PROL. 21,46. 2.8 - 29.3 PROL PO OBC. 136.23 WZROST PRAWIE SIEDMIO KROTNY. ESTRADIOL. 86,80. 63.9 - 356.7 TEST. 44,0. 14 - 76 FSH 5,10. 2.5 - 10.2 LH. 3.89. 1.9 - 12.5 MORFOLOGIA W NORMIE. Co jeszcze zrobić pragne maleństwa wizyte u giną mam 9 kwietnia. Co mi radzicie

Gość gość
Pragnę najnowszy model Mercedesa... Nie oznacza to jednak, że będę go mieć.

Wiesz co jeżeli temat ci nie odpowiada i masz zamiar w taki sposób podchodzić do mojego problemu to mam prośbę nie wypowiadaj się w ogóle .

Gość gość
a ja pragnę duży dom. idź do lekarza i tyle, co my Ci możemy pomóc? myślisz, że mamy więcej wiedzy niż lekarz??

Gość gość
zrób badania partnerowi to podstawa nie zawsze problem musi być po twojej stronie

Gość staraczka95
Nir przejmuj sie tymi komentarzami, jesli kogoś ten problem nie dotyczy nie zrozumieją nic.. ja tez sie staram o dziecko i dalej nic :( @ nie ma ale w ciazy nie jestem po prostu @ sie mi rozlegulowala .

Gość gość
autorko0- masz sporą prolaktynę- moze tu lezy problem? Ja teraz jestm w drugiej ciąży- Mam nadzieje, ze tym razem donoszę. W obu przypadkach zaszłam współżyjąc dokłądnie w momencie bólu owulacyjnego. Inaczej sie nie udawało. Moze spróbujecie

Nie biorę takich komentarzy do siebie. Nie wchodze na fora jak mi sie nudzi, ale nie którzy maja za dużo czasu.

Tak myslalam siedmiokrotnie wzrosła po obciążeniu. 9 kwietnia idę do giną moze cos mi zleci...

Gość gość
21 to też podwyzszona prolaktyna. Ponizej 15 wynik jest idealny, do 20- dobry. Powyzej 20 trzeba skonsultować z lekarzem

Gość kika_1998899
Nawet nie wiedzialam w normie sie mieści wiec myslalam ze jest ok

Gość gość
tez tak kiedys myslalam