Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to już ostateczność

Postanowiłem porwać kobietę, w której jestem zakochany to nie prowokacja, po pro

Polecane posty

Gość to już ostateczność

stu moje życie nie ma bez niej sensu i nie ma już innych mozliwości. Zamierzam wywieźć ją za granicę, gdzieś gdzie za takie coś nie będę ścigany. Zapewnię jej wszystko i będę traktował najlepiej, jak będę w stanie. Nigdy nie zrobię jej krzywdy, a porwanie zorganizuję tak, że nie dozna żadnych obrażeń.

Gość gość
Jak romantycznie.....❤️ Ile macie lat?

Gość gość
Taa miłość na siłę weź się puknij w łeb wylądujesz w wiezieniu zobaczysz!

Gość gość
dajcie mu spokój

Gość gość
imie? proszę

Gość to już ostateczność
A po co Ci? I kto podbił ten temat po całym dniu?

Gość gość
Pogadam z Tobą , ale wymysl jak pozbyć się tych szyderców. debile sami maja kapleksy

Gość gość
Wiesz o tym ze nie zmusisz jej do miłosci ? Będzie nieszczesliwa przykro mi ale jestes ogoista . Poszukaj innej , nie wszystkie kobiety szukaja kena .

Gość gość
tak. chłopaka wystarczy wesprzeć pogadamy jak wam będzie trzeba wsparcia

Gość gość
Ja gościa rozumiem, musi być bardzo wk*****ony bo wszystkie materialistki mu dały pod doopie :o

Gość to już ostateczność
Wsparcie nie rozwiąże problemu, jest zbyt poważny, potrzebowałbym silnych środków antydepresyjnych, ale mnie na to nie stać, a to już drugi taki upadek w życiu. Prze*ebane.

Dobrze ale to nie powod zeby posuwac sie do takich rzeczy , wiem ze cxhłopak ma kompleksy i mysli ze na inna mnie zasługuje . Na pewno znajdzie sie jakas która doceni twój charakter i to jaki jestes , nie rób takich głupstw poza tym ta kobieta jesli to zrobisz gdy uwolni sie zglosi to do odpowiednich słuzb . Przeciez moze skorzystac z internetu powiadomic rodzinę gdzie jest i na pewno ktos po nia przyleci i ja znajdzie no chyba ze zabronisz jej kontaktowania sie z innymi ? A jak ta sprawa wyjdzie to nie bedziesz miał po co wracac do Polski , bedziesz zył w tym kraju ale bez niej po ja na pewno ktos wyciagnie i zabierze jeśli powiadomi rodzine .

Gość gość
A dlaczego właśnie ona? Dużo zarabiasz? Umiesz się ''odkochać''? Negocjujmy brat porwanej

Gość to już ostateczność
Mam pełno innych w zasięgu ręki, ale ich nie chcę i nie zależy mi na nich, tylko na niej. Takiej kobiety już nie znajdę.

Gość brat porwanej
Marcin, proszę przestań Moja koleżanka ma znajomą, zapoznam Cie z nią, gwarantuję że odwzajemni Twoje uczucie, tylko puść Magdę, nawet Ci zapłacę jak chcesz, mogę Ci załatwić receptę na antydepresanty, tylko puść ją wolno.

A co ma ta czego inne nie maja ? Stawiam ze to prowo gdybys miał tyle kobiet to miał bys ja gdzies . Chyba ze to jedyna która na kase nie leci i dlatego tak Cie zaciekawiła .

Gość gość
to jak ona wygląda że takiej nie znajdziesz? :D

Gość to już ostateczność
Mogę Ci na privie podać dowody, że pełno lasek 10/10 na mnie leci i mam je gdzieś( nie mam pieniędzy).

Zadna Cie nie chce , inaczej miałbys ja w czterech literach . Chyba ze to ze Cie jedyna nie chce tak Cie to ciekawi , jestes p**********y na 4 wiatry ! Lecz sie Ty dewiancie !

Gość to już ostateczność
Jest bardzo ładna, ale przy tym nie ma k*rewsko wygórowanego mniemania o sobie i nie jest rozrywkowa i pusta mimo swojej urody, tak jak laski, które są ładne i rechoczą w niebogłosy bujając się z przyjaciółkami po mieście. Ona mimo swojej urody jest skryta, zamknięta w sobie, wyautowana i pochłonięta swoimi pasjami oraz obowiązkami. To mi imponuje.

Bla bla bla bla idz dziecko do nauki zamiast pisac bzdury na forum , grupa dzieciakow z podstawówki robi sobie z was jaja i ma hecę a wy łykacie .

Gość gość
to ona jest już porwana ?

Gość to już ostateczność
Większość kobiet jest nudna jak flaki i mają takie same priorytety oraz tematy do rozmowy, a także sposoby spędzania czasu. Jak są ładne to już mają konkretnie poprzestawiane we łbach. Po prostu przebywam w otoczeniu takich kobiet na codzień. Kompletnie mnie nie interesują, znam na pamięć ich schemat postępowania oraz tematy do rozmowy, jest zawsze TAK SAMO!

Watpie to dzieciak pisze któremu sie nudzi albo grupka dzieciaków .

Gość to już ostateczność
Ty też Lady93 jeżeli rzeczywiście jesteś kobietą to już po takich gadkach widzę, że jesteś żenująca i kompletnie nieinteresująca.

Gość gość
Tak czytam i musze to napisać. Lady93, ty sama jesteś dzieciak.

Gość gość
Mam dobra radę dla autora. Porwij ją... ale w swoje ramiona. Czy cokolwiek stoi na przeszkodzie?

Tak tylko ze skoro Tyb jestes taki inteligentny powinienes wiedziec ze moga Cie namierzyc a jak rzeczywiscie dojdzie w twoim miescie do porwania a jak ktos to namierzy z jakiego miasta jestes to jak myslisz kto bedzie 1wszy podejrzany ? A najgorzej jak sie okaze ze znasz ofiara lub osobę zaginiona .

Gość to już ostateczność
To że ona mnie nie chce :( Pomocy

Gość gość
To teraz nie jesteście sami. trochę to za daleko zaszło Napisz przeprosiny i mam nadzieje że nie znajdziemy ciebie