Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Im not so cool

Co takiego robią ludzie, że potrafią być cool?

Polecane posty

Gość Im not so cool

Cool zachowanie, pozy, wychodzenie na zdjęciach, a ja tylko potrafię zrobić wieś :(

Gość Im not so cool
ogólnie swoją osobowością nadaję się na komika bo nieźle potrafię rozśmieszyć ludzi, ale nie umiem być cool jak próbuję to szkoda gadać

Gość gość
To proste, najpierw musisz przez kilka dni poudawać depresję, później do psychologa czy tam psychiatry po proszki, łykasz dwie i jesteś so cool like nobody else in town :classic_cool:

Gość Im not so cool
cool na prochach? to bardziej chyba na jakiejś amfie niż uspokajających zamulaczach xD zastanawiam się co przyczynia się do tego że ludzie tacy są

Gość gość
Więcej pij/ćpaj, może to pomoże.

Gość Im not so cool
no cóż może nawet coś w tym jest że jak pijesz to więcej masz odwagi i możesz być cool, ale ja nie mogę pić :P podejrzewam że nawet upita w sztok to np. byłabym śpiąca po prostu albo jeszcze bardziej uncool niż tak :D wydaje mi się że na mnie to by działało odwrotnie. Ale na niektórych to może naprawdę działa

Gość Im not so cool
nie będę? czasem jak chcę być cool mogę robić obciach xD A sama lubię popatrzeć np. facet na zdjęciu w takiej cool, pewnej siebie pozie myślę że może można się nauczyć tego tylko trzeba wiedzieć jak sobie z tym radzić :D

Gość Im not so cool
dodam że często miewam głupie wpadki, tacy ludzie może i jednak nie nadają się na bycie cool? :D That's so uncool

Gość Im not so cool
Przepraszam ale że będę niedorosła jak nie pogodzę się z tym że nie jestem cool? Lepiej próbować coś robić żeby zmienić sytuację :P

Gość Im not so cool
ciekawe czy po przejściu psychoterapii można zmienić się w osobę cool. Na razie nie stać mnie jednak na to bo uczę się, nie pracuję

Gość gość
chyba dawno fiuta nie miałaś, jak to jest cool to ty fiuta nie miałaś w ręce

Gość gość
sa zryci maja wybujala wyobraznie potrafia sie dobrze sprzedac w towarzystwie opowiadajac cuda nie stworzone ...jak dla mnie to sa tepe zera bez charakteru a na fcebooku posiadaja nawiecej znajomych :) za to w zyciu nikogo w dodatku ci sami znajomi w gruncie rzeczy z nich sie smieja bo wiedza jakie to durne i puste