Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakiego powodu zrezygnowac z dziecka

Polecane posty

Gość gość

kiedy nie powinno sie starac o dziecko tzn kiedy byscie zrezygnowali z macierzynstwa np jakbyscie mieli jakas chorobe, czy nieodpowiedniego partnera(chociaz nie wiem czy ktos na to patrzy a chyba sie powinno) czy z braku pieniedzy, glownie chodzi mi o choroby?

Gość gość
Z powodu choroby psychicznej meza :( i w jego rodzinie :( Ale jestem z nim dalej bo bardzo go kocham :(

Gość gość
naprawde az tak jest chory?no faktycznie to przeciez moze byc dziedziczne chociaz moze nie zawsze

Gość gość
kobiety czasem nie patrza na to ze akurat one nie powinny miec dziecka z jakiegos wiadomego powodu, chca i koniec i niewazne ze one nie powinny ale tak trzeba miec i juz, moja bratowa jest chora, ma powazna chorobe, do tego jeszcze jedna, ręcę jej latają jak u kogos z parkinsonem, nie potrafi prostych rzeczy przy sobie zrobic, ale dziecko musi miec bo sie zabije, tylko kto nim sie zajmie, dodatkowa ma rozne stany depresyjne od urodzenia prawie, a najgorsze ze moj brat niechce nikogo sluchac, ona tak mu gledzi, zreszta wszyscy widza jej choroby, nawet obce osoby i normalny czlowiek wie ze ona nie powinna miec dzieci, moj brat nadal chce