Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedziec facetowi ze jestem dziewica czy nie

Polecane posty

Gość gość

jak radzicie? Spotykam się z jednym takim, kilka lat ode mnie starszym. On miał wiele partnerek seksualnych, ja nie spałam z nikim. Myślę,że prędzej czy później jakoś temat na to zejdzie... w sumie już schodzi...Mam 24 lata, nie uważam,że to wstyd, ale jakoś mi niezręcznie.

Gość gość
jak na razie się tylko spotykacie to nie wspominaj, ale jeśli związek miałby się przerodzić w coś poważniejszego, to myślę, że mogłabyś powiedzieć.

Gość Taki_jeden_964
Po pierwsze bądź zawsze szczera. Po drugie nie rozumiem czemu kiedyś zalety dzisiaj uważa się za wady. Świat stanął na głowie.

Gość gość
dokładnie, ja bym taką laske na rękach nosił, za to ze dla mnie trzymała cnote ;) zastanów się ewentualnie czy on jest w ogóle tego wart, by to wlasnie z nim miec ten pierwszy raz

Gość gość
Po pierwsze to ja na twoim miejscu bałabym się zbliżyć do kogoś kto miał kilka partnerek. Bałabym się, że ma do seksu zbyt "lekki" stosunek. Nie przekonuje mnie, że niby facetowi można więcej, nie zgadzam się z tym. A dla ciebie on może się stać najważniejszy bo przecież jemu oddasz cnotę. Niestety byłam w podobnej sytuacji jak Ty i wyszłam za takiego za mąż. Teraz po kilku latach słyszę mimochodem jakaś tam była lepsza w łózku, jakaś inna godziła się na to i na to. Wiesz, niby mnie nie zdradza ale nie zdziwiłabym się niestety gdyby to nastąpiło. Szczerze mówiąc to czekam aż odchowam 2 dzieci, pójde do pracy i mogę myśleć o rozstaniu bo mąż okazał się być dziwolągiem na wielu innych płaszczyznach nie tylko seksualnej.

Gość gość
Smieszne jest to jak dziewicom sie wmawia, ze to niewiadomo co xD ja straciłam cnotę w wieku 16 i naprawde nie zaluje :D

Gość Taki_jeden_964
"Smieszne jest to jak dziewicom sie wmawia, ze to niewiadomo co" Masz rację, wmawia się że są najgorsze. xxxxx "ja straciłam cnotę w wieku 16 i naprawde nie zaluje" Było przyjemnie, nie zaszłaś w ciążę więc czego miałabyś żałować ? Żałować najwyżej może ktoś kto zostanie/został twoim mężem. Chyba że to z nim... :)

Gość gość
ze sa najgorsze? xD Jak ktos obraca w patologii to bedzie mu sie tak wmawiac. Zdecydowanie moj maz zalowac nie bedzie. Ja tam prawiczka bym nie chciala.

Gość Taki_jeden_964
"Zdecydowanie moj maz zalowac nie bedzie." No ale wypowiadasz się za niego. xxxxx "Ja tam prawiczka bym nie chciala." To akurat mnie nie interesuje. xxxxx Nie przyjmij to jako krytyki. Nie mój interes kto z kim i ile razy.

Gość Taki_jeden_964
Stassssiu proszę cię........

Gość gość
Ja nie mogę za niego, ale ty tak ? :D Ból d**y, bo ciągle na ręcznym? :D

Gość Taki_jeden_964
Nie siłuj się bo naprawdę mnie nie obrażasz. Wiele razy przeczytałem tutaj już że jestem nikim jak i setki innych osób i dalej piszę. Więc jakoś się nie przejmuję. A pisać mam prawo. Poziom tego forum świetnie pasuje do mojego poziomu umysłowego. :) Dla mnie EOT jeśli chodzi o rozmowę z tobą.

Gość Taki_jeden_964
Chcesz żebym ci nasadził obelg przez internet ? Przestanę być frajerem wtedy ? nie czułbym się dobrze z tym, chyba nie jesteśmy do siebie podobni. Ps. stassssek nawet trochę cie polubiłem. :)