Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza

Polecane posty

Gość gość

czesc.wiem,ze pytanie bedzie glupie i pewno wszyscy mnie zjada z gory na dol,ze jak sie nie znam to po co zaczynam,no ale...27.01 mialam miesiaczke.nastepnie14.02(tak tak walentynki) byl u mnie chlopak,w sumie do niczego nie doszlo,nadal jestem dziewica,ale plyn preejulacyjny znalazl sie na mojej lechtaczce. nastepnie spoznial mi sie okres,bolaly mnie piersi,mialam dwa razy poranne mdlosci,pojechalysmy do szputala z mama i wyszlo ze znowu odnowily mi sie wrzodu-dostalam polprazol.oprocz tego mialm robione usg,w terminie dwoch trzech dni od spozniajacej sie miesiaczki(mam nieregularne okresy).na usg wyszlo ze mam torbiel lewego jajnikadeu komorowa.doostalam skierowanie na dopochwowe ale musialam czekac az dostane miesiaczki.dostalam,rowny tedzien po spodziewanej.zwijalam sie z bolu,byla obfita,bardzo co godzine musialam praktycznie chodzic do toalety i byla dluga-6dni,u mnie norma to 3-4.o tygodniu (11 dzien cyklu) bylam na dopochwowym. usg wykazalo ze torbiel znikl,mam tylko zespol policystycznych jajniko,dodatkowo blona sluzowa macicy ma 1mm,jest jednorodna bez patologii. z moich obliczen,od om ( tej ze stycznja) usg bylo robione 6 tyg i 5 dni o 1 dnia miesiaczki.z tego co wyczytalam,powinien juz w tym czasie byc widoczny pecherzyk,u mnie nic. wiem ze to raczej nie mozliwe,ale nie moe byc w ciazy,prawda?dkoro na usg dopochwowym nic nie bylo wydac. bylam w prywatnej klinice i pani miala bardzo dobry sprzet (ginekolog onkolog) wiec raczej bie martwie sie tym ze cos sprzet mogl nie wykryc. dodatkowo mialam dokladne usg poniewaz,byla to pierwsza wizyta a bylo podejrzenie.endometriozy w torbielu. moje pytanie,glupue i naiwne : mam sie obawiac viazy? czy raczaj nie?dodam ze jak teraz patrze na kalendarz to zazwyczaj obliczam wedlug 28 dni a one pojawiaja sie tydzien pozniej, jest mozliwosc abym misla 35 dniowe cykle??

Gość gość
przeczytałam tylko to "czesc.wiem,ze pytanie bedzie glupie i pewno wszyscy mnie zjada z gory na dol,ze jak sie nie znam to po co zaczynam,no ale..." i wystarczyło żeby odpuścić :D po co piszesz w takim razie?? Zjeżdżam Cię od góry do dołu i się nie znasz to po co zaczynasz ? :D

Gość gość
nie chce mi sie tego czytac? ktoś moze strescic w 2 zdaniach??

Gość gość
mam sie obawiac ciazy jak dostalam obfity okres a w terminie 6 tyg i 4 dni od wczesniejszej miesiaczki na usg dopochwowym nic nie bylo, struktura blony mavicy jebdokita o grubosci 1 mm

Gość gość
Nikt za Ciebie testu nie zrobi i nie wyczaruje diagnozy. Z tego co widze to ciąża nie planowana. Jeśli jestes w ciązy to gratuluje z całego serca! Dziecko to wielki dar!NIE USUWAJ CIĄŻY! Wyrzuty sumienia będą Cie zrzerać do końca zycia. Oto świadectwo matki która dokonała aborcji - http://www.youtube.com/watch?v=513otrR07gw

Gość gość
nawet nie przeczytalyscie, tylko z gory jestescie nie mile i opryskliwe....