Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osób które mają nowe mieszkania w nowych blokach odgłosy zza ściany

Polecane posty

Gość gość

mam mieszkanie w nowym bloku, za ścianą sąsiad ma łazienke i strasznie słychać jak puszcza wode, jest to dość uciążliwe, w sumie to zawsze wiem kiedy się kompie ;O Czy wy też macie tak kiepskie ściany w nowych blokach?

Gość gość
u mnie nie słychać jak sąsiad się kĄpie :)

Gość gość
A słychać jak spuszcza wodę w kiblu, na tej podstawie będziesz mogła obliczyć jak często robi bobka (jeśli będzie słychać charakterystyczne plumknięcie) a jak siku i w skutek czego czy dobrze się odżywia i czy regularnie ma stolec :D

Gość gość
Tak, w nowych blokach można słyszeć co sąsiedzi przy śnaidaniu gadają. Albo jak sąsiad charki poranne odpluwa. Cały dźwięk się niesie.

Gość gość
hehe, no bez jaj. Ja powaznie pytam i oczekuje powaznych odpowiedzi

Gość gość
aha, a kąpie się codziennie czy tylko w sobotę HA HA HA

Gość gość
i mam jeszcze pytanie, czy jak wygrywa orkiestrę na kiblu to też słychac przy śniadaniu

Gość gość
no wlasnie tez nieraz wszystko slychac co gadaja za sciana, masakra:/

Gość oj zaczekaj
pfff, moze kupiliście po taniości u c***jowych deweloperów to macie :D my też mamy mieszkanko, ale nie za byle jakie pieniądze, więc nie mamy takich problemów :)

Gość gość
Odpowiedziałam poważnie, słychać charki sąsiada, spłukiwaną wodę i rozmowy przy śniadaniu.

Gość gość
uuu panna bogaczka, co ściany Ci wygłuszali? No wątpię :) cegła jak cegła a że mieszkasz w dużym mieście to Cie deweloper jawnie okrada :)

Gość gość
A czy słychać jak się masturbuje czasami w ubikacji ?

Gość gość
w blokach z wielkiej plyty nie ma tych problemow a to co teraz buduja to porazka jakas, wyglada na to ze nie tylko ja mam taki problem

Gość gość
Weźcie pod uwagę, że do nowych bloków wprowadzają się młodzi co urządzaja mieszkania zazwyczaj bez dywanów, bez meblościanek, bez tapet, bez kasetonów i innych wygłuszaczy. Nowe mieszkania są akustyczne. A w blokach z płyty mieszkają jeszcze starsi ludzie, z meblami na całe sciany z dywanami na całe podłogi, tapeta i kaseton też być musza.

Gość gość
No weź powiedź co słyszysz, bo mam kilka pytań i proszę o poważne odpowiedzi, oto i one. Czy słyszysz : 1. Jak puszcza bąki 2. Jak się masturbuje 3. Jak często robi stolce i czy podmywa się po nich 4. Jak często się myje i czy robi to po siku czy też nie 5. Co jaki czas myje głowę i czy w ogóle myje zęby Dziękuje

Gość gość
6. Czy uprawia seks i ile razy w roku 7. Czy często zmienia slipy P.S. Ja bym dla lepszego rozeznania zrobił dziurę w ścianie.

Gość gość
up

Gość gość
a jesli chodzi o mieszkanie w bloku dobija mnie jeszcze balkon od strony drogi...masakra jakas, w lecie nie da sie TV ogladac

Gość gość
U mnie też wszystko słychać tak jakby się to działo w moim mieszkaniu. Najgorsze, że słychać nawet sikanie i seks :/

Gość gość
A u mnie mój zarzadca bloku www.lidar.pl zrobil rozwiązanie na to, jak wszyscy złożyliśmy wniosek, bo nie dalo się już wytrzymac tych odglosow

Gość egeg
Budowa domów Warszawa to usługi, z których warto skorzystać. Dzięki nim można w prosty sposób rozpocząć i zrealizować budowę własnego wymarzonego domu. http://roslandomdesign.pl/

Gość Nawa

Też miałam podobny problem, ale na szczęście udało mi się go pozbyć. Wyciszyłam swoje mieszkanie panelami akustycznymi od firmy Architected Sound. Co prawda nie był to tani koszt, ale warty swojej ceny no i w sumie to jednorazowy, a teraz przynajmniej mam ciszę i spokój.