Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994zbanowana

Piwo jest takie fajne jak można go nie lubić?????

Polecane posty

Gość metalówaa1994zbanowana

Ma taki śliczny złocisty kolor, pysznie smakuje i powoduje miłe doznania umysłu :)

Gość gość
Jak ktoś nie wie jak przebiega taki proces to i owszem, jak może nie lubić, gorzej jak się dowie ale ja i tak lubię.

Gość gość
Jest gorzkie i smierdzi drożdżami..wolę czerwone wino.

Gość co jeszcze loobisz
metalowo?wymien to skonfrontujemy

Gość gość
Piwo jest dla nizin społecznych. Typowy, gazowany szczoch do tego tani. Ludzi na poziomie piją alkohole typu: whisky, brandy, koniak itp. Do kobiety piwo w ogóle nie pasuje. W życiu nie chciałbym jakiejś brudaski żłopiącej obrzydliwe i wulgarne piwsko! Kobieta na poziomie pije: wino, ewentualnie jakiegoś drinka... Jednakże co ty możesz o tym wiedzieć pseudo satanistyczna patolko z najbardziej zawalonego menelami miasta?

Gość gość
Rodziny się w takie konflikty nie miesza. Jednak skąd ty mogłabyś o tym wiedzieć alkusowa meliniaro?

"Piwo jest dla nizin społecznych." Znam profesorów, nauczycieli, lekarzy lubiących piwo. "Typowy, gazowany szczoch do tego tani. " To ze ty go nie lubisz tonie znaczy, że kazdy nie może. Zreszta istnieją tez piwa z górnej półki. "Ludzi na poziomie piją alkohole typu: whisky, brandy, koniak itp. " Nie ludzie na poziomie tylko snoby, którzy czują sie lepsi bo piją amerykańskie alkohole 🖐️ Ty tez jesteś snobem jak wynika z twojej wypowiedzi. "Do kobiety piwo w ogóle nie pasuje. " A co mnie to obchodzi? Smakuje mi to piję. Nie bede sie snobowała jak debilka i piła na siłe nie smakujące mi siki jak np. whisky. Zresztą większośc znanych mi kobiet, zwłaszcza młodych pije chociaz od czasu do czasu piwo a ty piszesz jakby to było coś rzadkiego i dziwnego "W życiu nie chciałbym jakiejś brudaski żłopiącej obrzydliwe i wulgarne piwsko! Kobieta na poziomie pije: wino, ewentualnie jakiegoś drinka..." A ja nie chciałabym być z bucowatym snobem takim jak ty, więc nie wiem po co to piszesz.

Robienie czegoś na pokaz, np picie whiskey czy koniaku "bo tak robią ludzie z klasą i to pasuje do kobiety na poziomie" jest cechą ludzi głupich, ograniczonych, których obchodzi jedynie opinia innych. Normalni ludzie robią to co chcą i lubią.

Gość gość
tobie to już kompletnie na mózg padło dziewczynko, sama ze sobą p******i o d***e maryny

Gość to już ostateczność
metalówa, wiesz może jak podpisać cyrograf?

Gość kremóweczka2013
Nie cierpię tzw."babskiego" piwa. Co to w ogóle jest?? Jak to jest kobiece piwo, to ja nie jestem kobietą :D. Uwielbiam ciemne piwo, koniecznie schłodzone. A co do whisky, to tylko czysta z lodem. Śmiać mi się chce jak ludziska piją ją z colą itp, bo czystego smaku nie zdzierżą:D. Mój mąż tak robi.

Gość gość
NO WLASNIE, jak im nie smakuje sama whisky to niech w ogóle cepy nie piją, a nie z colą, to jest tak jakby jeść zupe ogórkową z keczupem, kompletne spieprzenie smaku :o a moje ulubiene piwko to żywiec porter albo porter łódzki

Gość gość
Perła po dziadowskim dniu, jest najlepsza