Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metalówaa1994zbanowana

Te grupy społeczne uważam za godnych pogardy podludzi do eksterminacji

Polecane posty

-osoby podążające za modą, chcące byc "na czasie", szczególnie te oceniające ubiór lub muzyke pod względem tego czy są modne. -snobów, pozerów, ludzi pozujących na lepszych od innych, bo na przykad wolą whiskey lub brandy od piwa -ludzie głupi, mający małą wiedze ogólną, nie czytający książek -wojujących abstynentów, nienawidzących alkoholu -ludzi wierzących w Boga bezrefleksyjnie, bo tak ich wychowano, i chodzacy jak zniewolone małpy co niedziele do kościoła -ludzi uwazających że coś "nie przystoi", "nie wypada" -ludzi którzy aktywnie nie lubią muzyki metalowej, mówią np. że to "darcie mordy" -materialistów -hipsterów.

Gość to już ostateczność
Metalówa, jak podpisać cyrograf?

Gość gość
Fanatycznych fanek realu madryt też nie lubisz podczlowieczku?

Gość gość
Jak dla mnie to taki szmatex jak ty pierwszy do eksterminacji

-cwaniaczków myślących że siła fizyczna jest najważniejsza, bez potrzeb intelektualnych, dresów -osoby traktujące samochody jako przedmiot prestiżu a nie pojazd służący do przewiezienia tyłka z punktu A do punktu B

Gość gość z 2059
uff nie jestem w żadnej z grup :D

to ja, metalówa z powodu podszywacza zmieniłam nick na trudniejszy do podrobienia :) kontunuujmy -podszywaczów na kafeterii -ludzi wymądrzających sie na jakis temat mimo iz g***o sie znają -ludzi głoszacych jakieś "mądrości" spod magla, np. jakąś medycyne ludową, zamiast wiedzy naukowej -

-ludzi bez powodu dręczących innych ludzi -osoby podążające za tłumem, ulegające wpływom

no i to chyba wszystko, jutro może coś dopiszę :)