Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból trzustki przy nerwicy? Miał ktoś tak?

Polecane posty

Gość gość

Co jakiś czas kluje mnie w trzustce lewa strona zaraz pod żebrem..nie boli ciągle tylko tak co jakiś czas zakłuje dość mocno..i odrazu zaczyna mi się włączać lęk o zdrowie bo jestem chora na nerwice lękowa i tak się zastanawiam czy bóle trzustki możliwe są nawet przy zdrowej trzustce u osoby chorej na nerwice..czy poprostu mam chorą tą trzustkę..co mogę w takiej sytuacji zrobić?

Gość gość
Up

Gość Młot ośmiokilowy
A Skąd wiesz że trzustka? Prędzej dwunastnica

Gość gość
Hmm no możliwe że dwunastnica.. Nie mam pewności że trzustka tylko tak przypuszczam bo ten ból taki kłujący i boli tylko w jednym miejscu akurat po lewej stronie jakieś trzy centymetry pod żebrem..

Gość gość
Zrob gastroskopię .

Gość gość
Ale ja czytałam o wrzodach dwunastnicy i przy chorobach dwunastnicy ból podobno promieniuje aż do kręgosłupa i występują wymioty żółcią ja natomiast nie mam żadnych wymiotów raz na jakiś czas lekkie nudności ale to od nerwicy raczej i bardzo rzadko..

Gość zgorszonaa
Witaj. mam tak samo,nerwice lekowa i bole pod rzebrem i od czterech lat to sie nie zmienilo. w miedzyczasie dostalam leki na wrzody ale boli co jakis czas a raczej tak przeszywa Nie ma zlotego srodka. mysle ze to stres i zla dieta.

Gość gość
No ja też mam takie uczucie przeszywania jakby i gniecenia tam w środku i jednocześnie kłucia ciężko wytłumaczyć ten ból . Chciałabym żeby to się okazało tylko od stresu..bo strasznie się boję o swoje zdrowie tymbardziej że mam dopiero 21lat i bardzo by mnie zmartwiło jakby się okazało że mam coś chore..bo sama nerwica już jest dla mnie wystarczającą udręką