Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kapriola

Ostatnie spotkanie z kochankiem

Polecane posty

Gość gość
15,45 ale kretynka z ciebie

Gość gość
ma w******* na autorke:D

Gość gość
Witam wszystkich :) a zwłaszcza te wszystkie Panie, które tak zaciekle sypią gromy na ma głowę. Otóż powiem Wam, że nie wylewam łez w obecnej sytuacji, nie mam łez w oczach, nie rozpamiętuję mego romansu z panem M., a wręcz przeciwnie: rozpoczęłam nowy etap w życiu. Nie rozpamiętuje tego co było, bo po co? Mówicie, że dał mi do zrozumienia jaki ma do mnie stosunek...Ale czy Wy w ogóle zrozumiałyście to, co ja napisałam? Zasygnalizowałam kwestię jego tchórzostwa, to, że on nie miał odwagi zakończyć tego z klasą. To jego sprawa. A czy Wy drogie Panie możecie powiedzieć, ze jesteście szczęśliwe? Bo ja tak. I to jest wspaniałe, bo ta relacja (choć nie żałuje tego, co było) o której pisałam, nie podkopała mojego poczucia własnej wartości, nie sprawiła, że ronię łzy za facetem, który taka podjął decyzje z nie inną. Cieszę się że mogłam to przeżyć. I nie żałuję. Czuję się kobietą w 100 %, mam własne zainteresowania, hobby, jestem aktywna zawodowo, lubię kontakt z ludźmi, cieszę się życiem. M. jest mi naprawdę niepotrzebny do szczęścia. Nie mam ciśnienia na stworzenie nowego związku, ale wiem, że nadejdzie taki czas, ze będę dla kogoś tą jedna najważniejszą. I wiecie co? Możecie teraz nazywać mnie k****, ladacznicą...a proszę bardzo:) Pani z 7:33 napisała, że nigdy nie zniżyłaby się do bycia ta drugą...Kochana, nigdy nie używaj słowa nigdy, bo niezbadane są wyroki boskie:):)Pamiętaj o tym.

To powyżej z 23: 12 to ja, znów zapomniałam się zalogować:) Pozdrawiam

Gość gość
Z powodu takich kobiet jak autorka bardziej szanuje dzięki niż te normalne kobiety

Gość gość
*d****i

Do gościa 15.28 A gdzie Ty widzisz, że ja niby 'jęczę' ? Do porzuconej i tym bardziej zdesperowanej kochanki to mi meeeega daleko :)

Radek, ja się z Twoim wcześniejszym wpisem, zgadzam, z tym, w którym piszesz o tchórzostwie. Bo tylko tchórz nie potrafi wyrazić w tej sytuacji własnego zdania. Ja w sumie tez nie wiem, gdzie te Twoje jęki niby...:) Ktoś chyba dokonał jakiejś wielkiej nadinterpretacji...

Zgadzam się Kapriola. Tutaj często dochodzi do nadinterpretacji albo w ogóle do obrotu odbioru wypowiedzi o 180 stopni :) No ale Cie pociesze, że z tego co widziałem i słyszałem wśród sąsiadów, znajomych i opowiadań (ja na szczęście nie mam takich doświadczeń) to praktycznie tak jest zawsze, że taki typek wraca z podkulonym ogonem do swojej pani i jeszcze ujada na swoją byłą kochankę, a ona staję się tą najgorszą, której się przypisuję 100% udziału w rozpadzie małżeństwa. Prawdziwy facet przyznałby i powiedział, że faktycznie 50% jest jego winy a tak jest wybielanie się. Dlatego taka jest dola bycia tą trzecią.

Gość gość
Mówicie, że dał mi do zrozumienia jaki ma do mnie stosunek...Ale czy Wy w ogóle zrozumiałyście to, co ja napisałam? Zasygnalizowałam kwestię jego tchórzostwa, to, że on nie miał odwagi zakończyć tego z klasą. xxx Fajnie, ze ty cokolwiek zrozumiałaś. :D Facet mówi ci prosto w oczy, że za bardzo się zaangażował, odmawia kolejne spotkania, które mu proponujesz twierdząc, ze nie ma czasu dla ciebie, bo ma ważniejsze sprawy związane z domem i rodziną, a prymitywna baba dalej liczy na łomotanko po kątach i ma nadzieję, że uda jej się rozwali rodzinę żonatego chłopa. On zakończył to z klasą, tylko ty miałaś problem ze zrozumieniem. :D Pewnie jakby ci powiedział paszła won dziffko i jeszcze splunął, tobyś migiem załapała o co biega. :D

Gość gość
Nie załapałaby . Powiedziałaby że to objaw jego męskości i że deszcz akurat pada :classic_cool:.

Gość gość
bo dla niej z klasą to by było jakby kochaś żonę zostawił żeby legalnie pukać autorkę :D

Gość gość
Ale jęczysz Radziuniu, ze twojej winy w romansie z żonatym o tylko 50% :D:D:D

Gość czarrrodziej
Fajny wątek, tylko czytelników masz Kapriola jakichś niewydarzonych. Ci "goście" to tak równo z metra cięci. O wysokim poczuciu własnej moralności, a w rzeczywistości zwykły, ujadający motłoch, wylewający swoje przeszłe, teraźniejsze - a jeżeli nie - to z pewnością przyszłe frustracje. . Chociaż Cię nie znam, to fajna musi być z Ciebie babka. A Radziu, dlaczego facet ma ponosić 50% odpowiedzialności? Za swoje wybory i decyzje odpowiada w 100%. Nikt, zdaje się, go rozpalonym żelazem do niczego nie przymuszał?

Fajnie z rana przy śniadaniu i kubku kawy pośmiać się z niektórych 'gości' :)

czarodziej No 100%, z tymi 50% to napisałem jak czasem i żona ma za uszami coś..

Gość gość
Radziu, fajnie z rana przy śniadaniu i kubku kawy pośmiać się z ciebie, prymitywnej zapchaj dziury i jej fikcyjnego wielbiciela - czarodzieja :D:D:D

Gość gość
Kapriola Właśnie o to chodzi. Przecież szacunek do drugiej osoby, to tez szczerość, prawda? Przynajmniej ja tak to widzę. Po co marnować swój i czyjs czas ***************** oczekiwalas szczerosci od faceta, ktory nie byl szczery wobec zony? a co z szacunkiem do niej? Tylko wobec ciebie mial byc szczery i uczciwy? Jestes az tak naiwana, czy az tak glupia?

Gość gość
ujadający motłoch sie obudzil

Gość gość
oczekiwalas szczerosci od faceta, ktory nie byl szczery wobec zony? a co z szacunkiem do niej? Tylko wobec ciebie mial byc szczery i uczciwy? ****** Ale przecież był. Powiedział jej prawdę, tylko ona nie zrozumiała :D:D

Gość gość
:D:D:D

Gość gość
gdyby prawdy nie owijał w ładne słowa od razu by zrozumiała , zamiast powiedzieć za bardzo zaangażowałem się powinien stwierdzić w*********j szmato byłas dla mnie worem na sperme

Gość gość
,,Prawdziwy facet przyznałby i powiedział, że faktycznie 50% jest jego winy a tak jest wybielanie się.'' ******* Prawdziwy facet nie k***i sie z dzifffkami.Prawdziwy facet ma wartosci i zasady i nie zdejmuje gaci dla napalonej dziuni.

Gość gość
Madre słowa:-)

Gość gość
i jeszcze donautorki, mam meza, syna i jestesmy szczesliwi. Maz mnie szanuje, ja jego, dba o nas. Nie planuję kochanka. Nie mogłabym zdradzić kogoś kogo kocham i kto mnie kocha.

Gość gość
,,1 Kor. 6:9-10 9. Albo czy nie wiecie, ze niesprawiedliwi Krolestwa Bozego nie odziedzicza? Nie ludzcie sie! Ani wszetecznicy, ani balwochwalcy, ani cudzoloznicy, ani rozpustnicy,,

Gościu a tych sk****ysy.nów co mi rozwalili małżeństwo kto ukarze??Jak ryży gnojek z rolnikiem ustanowili prawo że lekarzom /c/h//jj/a zrobie chociaż mam dowody.

Więc mam kochanki co chwilke.Hipokrytą stałem sie na stare lata a wierny żonie byłem 41 lat.Kto za to odpowie,za moje cierpienia??