Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki są bardzo niskie, powinny być wysokie ?

Polecane posty

Gość gość

Polski powinny być wysokie jak Norweżki, Mulatki np pani Obama ma 180 cm wzrostu.

Gość gość
Polki powinny być wyższe ale liczy się charakter a nie wygląd

Gość gość
Poważnie liczy się charakter? To chyba ta słowiańska uroda, że jest dużo niskich a jak już jakaś ma wzrost to brakuje biustu.

Gość gość
Mnie wystarczy moje 165 nie musze byc wyższa .Mojemu męzowi zreszta nie podobaja sie wysokie kobiety a sam ma 187 .Najwazniejsza i tak jest ...talia .:-)

Gość gość
biustu zal mi Ciebie duży biust nie jest gorszy od małego biustu tak samo jak długi nie jest lepszy od krótkiego pe*** to zależy od gustu tak samo jest ze wzrostem liczy się charakter a nie wygląd żal mi Was

Gość gość
to że Twój mąż tak mówi to nie oznacza że tak jest mam nadzieje że wybrał Ciebie ze względu na chjarakter a nie wygląd to wtedy nie byłaby to prawdziwa miłośc

Gość gość
Jak nie jest gorszy? Jest. Nie wszystkim podobają się wysokie, ale przede wszystkim podobają się ładne ;)

Gość gość
Talia ;) dobrze, jak dużego bebecha nie ma... I inne takie jak duży biust, wcięcie w talii, szerokie biodra itp.

Gość olkaaaaacvfvxcv
Czytajcie ze zrozumieniem to nie prawda że duży biust jest lepszy od małego tak samo jest z penisem, taliją, wzrostem itd ponieważ ludzie mają różne gusta a pozatym liczy się charakter a nie wygląd

Gość gość
Czytajcie ze zrozumieniem to nie prawda że duży biust jest lepszy od małego tak samo jest z penisem, taliją, wzrostem itd ponieważ ludzie mają różne gusta a pozatym liczy się charakter a nie wygląd zgadzam się z tym tak jak każdy mądry człowiek a głupakami nie warto się przewjmować

Gość gość
Jeśli ktoś uważa że ludzie wysocy są lepsi od niskich że duży biust penis jest lepszy od małego to jest złym człowiekiem a kimś takim nie warto się przejmować bo ludzie mają różne gusta i liczy się charakter a nie wygląd

Gość gość
To nie prawda że wysoki wzrost, duży biust, bardzo chuda talia, duży penis jest lepszy od niskiego wzrostu, małego biustu, małego penisa, średniej talii ponieważ ludzie mają różne gusta to co komuś się podoba komuś innemu może się nie podobać i na odwrót a po za tym w prawdziwej miłości liczy się charakter a nie wygląd a ja i tak jestem lesbijką :-(

Gość gość
chce zmienić płeć

Gość gość
pokurcza polaczkowe niskoskanalizowane na krótkich pękatych jak serdelki nóżkach śmiga szpecąc ulice UE. a kanalizacje mają wielkie3 jak betoniarki. fuuuuuj i śmierdzą.