Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do dziewczyn(tylko doświadczonych)

Polecane posty

Gość gość

mam dziewczyne i chcemy zacząć sie kochać,ja 17,ona 16.Co zrobić zeby ją nic nie bolalo i zeby do końca życia miło wspominała ten pierwszy raz.Czego nie wolno robic podczas sexu?

Gość gość
ja się bałam żeby jakiś facet za mnie rozrywał moje ciało, nie chciałam dać jakiemuś frajerowi tej satysfakcji i w wieku 17 lat sama się rozdziewiczyłam takim plastikowym narzędziem które było w sumie jak wibrator a mojemu pierwszemu chłopakowi powiedziałam, że nie jest pierwszy. i naprawdę nie żałuję, że zrobiłam to sama

Gość gość
po co teraz wam się stresować uda się - nie uda się wpadne - nie wpadne zróbcie swój pierwszy raz po ślubie wówczas będziecie pamiętać go do końca życia razem a nie osobno i będzie miało wartość dla was a nie uleganie chorej modzie rozpasania seksualnego w tak młodym wieku !!!

Gość gość
16 - 17 lat ??? do nauki !!! do książek !!! kto wam będzie dziecko utrzymywał ?

Gość gość
jake dziecko???jaka wpadka???a od czego są prezerwatywy.Mi chodzi tylko o to zeby jej było jak najprzyjemniej i pytam co w tym celu mam robic?a czuc tą błonke jak sie wchodzi w dziewczyne?moze miec taka ze nie bede sie miał jak przebic bo bedzie za gruba?dodam ze mam sporego członka 21cm,wejde cały?

Gość gość
.Najlepiej to by było jakbyś nie odbierał jej już tego co ma najcenniejsze..nie śpieszcie się bo naprawdę nie ma do czego.. Równie dobrze możesz dać jej orgazm pieszczac jej łechtaczke językiem albo dłonią..np obejmując ją stojąc za nią wsuwasz dłoń do majtek z przodu i pieścisz ale nie wkładaj palca bo ją rozdziewiczysz.. Chyba że i tak chcecie tego i zrobićie to jeśli już to najlepiej ją przebij językiem ją tam popieś tak żeby była mokra potem możesz delikatnie palca wsunąć i tym palcem popychaj ją pomału delikatnie jednocześnie całując się z nią..wtedy ją nie będzie tak bardzo bolało.. Później możesz próbować już pomału wkładać penisa. Ale jeśli będziesz jej wkładać to pieśc przy tym jednocześnie łechtaczke wtedy ból zamienia się w przyjemność. Nie ma też co się zbytnio nastawiac bo pierwszy raz nigdy nie ma szans żeby był najcudowniejszym przeżyciem założe się że dla niej cudowniejsze będą kolejne razy 3,4 i tak dalej bo nauczy się własnego ciała i jego reakcji i dopiero wtedy zacznie czerpać przyjemność.. Ale tak jak mówię lepiej żebyś dał jej orgazm łechtaczkowy i póki co nie odbierał jej dziewictwa..bo dla dziewczyny i tak jest najlepszy orgazm łechtaczkowy a żeby go osiągnąć nie ma potrzeby wkładać penisa do pochwy i przebijać jej błone..wystraczy pieścić to sprawi jej największą przyjemność. Zadbaj też o odpowiednią atmosferę,światło przyciemnione,fajna muzyka:) powodzenia:) .

Gość gość
Postawcie sobie pytanie oboje ,co jesli zaciązycie .Jesteście na to gotowi ? Dzieci to nie zabawki ktore mozna odlozyc gdy sie znudzą ... Pamietajcie .Nie ma 100.% zabezpieczenia !!!

Gość gość
jak bede tak myslał to nigdy nie zadupcze

Gość gość
.Mam nadzieję że ten ostatni post nie był od ciebie autorze..bo jeśli tak to nawet się nie bierz za seks..dobrze ci radzę bo dziewczyna ma tylko 16lat.. I nie ma żartów z ciążą..bo jest możliwa nawet przy pierwszym razie..znam przypadki gdzie dziewczyna przy pierwszym stosunku zaszła w ciążę i mieli prezerwatywe nawet..

Gość gość
Ty pomysl o dziewczynie a nie o sobie .Zaciązy ,zostawisz ją i znajdziesz inną a ona ,sama jeszcze jest dzieckiem .Mysl glowa nie doooopą !!!