Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ilu facetów z neta chciało

Polecane posty

Gość gość

do kobiet ktore umawiają sięna randki przez neta. ilu facetów się odezwało, żeby się znów spotkać po pierwszej takiej randce? ja poznałam sześciu i pięciu chciało, a jeden powiedział, że się odezwie i się nie odezwał!! nie jestem przyzwyczajona do czegoś takiego. pocieszcie:D

Gość gość
Tylko desperaci umawiają sie z ludźmi poznamymi przez neta, no ale w realu pewnie ciezko znaleść podobnych sobie przegramców :o

Gość gość
Dla każdego "fajne kobietki" znaczy co innego. Internet jest dla przegrańców i desperatów, tylko c***a szuka laski przez neta i na odwrót.

Gość gość
dla zbereznika fajna kobietka, to pewnie taka, ktora ma ci^pkę :D

Gość gość
co za idiota ja bardzo selektywnie podchodziłam do panów, których poznawałam w necie i pomyliłam się tylko raz-bo przyszedł na spotkanie typowy przegraniec, który słowa nie potrafił z siebie wydusić a jak już wydusił to nie miał nic ciekawego do przekazania poza tym poznawałam: facetów którzy albo juz skonczyli albo właśnie konczyli studia (kierunki typu prawo, ekonomia, finanse), oczytanych i na poziomie. wyobraź sobie kolego/koleżanko, że jesli ktoś w tygodniu cięzko pracuje,a w weekendy studiuje, to nie ma czasu iść na imprezę/domówkę/wyjść do knajpy, albo jeśli już to od wielkiego dzwonu. ja sama poznawałam tak facetów, bo jestem dość skryta w stosunku do nieznajomych,a poza tym zapracowana i zawalona nauką. a w realu też adoratorów miałam wielu, ale rzadko kiedy mi odpowiadali :D

Gość gość
Ten od fajnych kobietek lubi n*******lać emotikonami. To ma wyrażać stan emocjonalny czy jak? Rozumiem, nie ma w realu to w necie jest się "maczo". Chociaż coś.

wez ty sie p*****lnij kijem w leb bo pozna godzina i moze nie wszystko chodzi jak nalezy...

Gość gość
"Kierunki typu prawo, ekonomia, finanse" I też zaocznie tak jak ty? Nie, super, ja się nie czepiam. Jest zaoczne prawo? Może niedługo medycyna też będzie zaoczna? Ale że dokładanie frytek w tygodniu jest tak absorbujące to kto by pomyślał.... Prawda jest taka, że szukający przygód w necie to przegrańcy lub/i pozerzy.

Gość gość
Ten od "fajnych kobietek" się zrobił niefajny, chamski. Hmm jakie kobietki może taka osoba uznać za fajne?

ja sie zrobilem chamski? wiesz co? to jest stara zasada z psychologii "strzelanie prawda". polega na tym ze ktos ci cos dosra, a jak ty mu tez dosrasz to ten pierwszy mowi - oj jej jaki niewychowany, chamski i niegrzeczny... :o zalosne...

Gość spaślak_
od zawsze medycyna byla tez zaoczna tak jak i prawo. jestes taka madra i takich rzecyz nie wiesz ?

Gość gość
"Kierunki typu prawo, ekonomia, finanse" I też zaocznie tak jak ty? Nie, super, ja się nie czepiam. Jest zaoczne prawo? Może niedługo medycyna też będzie zaoczna? Ale że dokładanie frytek w tygodniu jest tak absorbujące to kto by pomyślał.... Prawda jest taka, że szukający przygód w necie to przegrańcy lub/i pozerzy." wksaż gdzie napisałam, że studiuje zaocznie. żeby godzić pracę z nauką nie trzeba uczyć się w weekendy. na wielu dziennych kierunkach (jak np. wspomnianie przez ciebie prawo) zajęcia obejmują po 5-6 przedmiotów, co spokojnie jesteś w stanie upchnąc w dwa dni w tygodniu jesli poswiecasz wykłady na rzecz pracy i chodzisz tylko na ćwiczenia. pan od prawa był już po studiach. chcąc utrzymać się w pracy jako nowicjusz zachrzaniał ponad normę. a taka praca to nie tylko ciepła posadka w kancelarii przy kawie, ale też masa roboty po godzinach i w domu. dwóch z panów których poznałam studiowało zaocznie. jeden pracował w banku, drugi w firmie zajmującej się doradztwem finansowym. bo widzisz, swój do swego....zmykaj spać, bo frytki się same nie usmażą, a maca otwierają chyba jakoś wczesnie.

Gość gość
poza tym, mimo iz sama studiuje dziennie, naprawdę szanuje zaocznych, bo godzą pracę z nauką, sami na siebie zarabiają i w 100% utrzymuja się sami, znajduja czas na to, żeby się nauczyć, pojechać na zajęcia i mają mało wolnego. poza tym nabijają sobie punkty w cv. poza tym lepiej zaocznie studiowac ekonomie na sgh niz dziennie politologie na uniwerku rzeszowskim, albo ochrone środowiska w szkole wyższej magii i czarów :D