Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obsesja na punkcie pewnej grupy czy powinnam iść do psychologa z tym?

Polecane posty

Gość gość

mam problem, ponieważ jakiś czas temu uczestniczyłam w pewnym wydarzeniu i byliśmy grupą kilka dni razem non stop w bardzo intymny sposób, poczułam niesamowitą więź, wiele emocji, nerwów, po tygodniu udało mi się wrócić do normalności, jednak wróciło to w dziwnym śnie...znowu śniła mi się cała ta grupa,był tam ogromny smutek i lęk,ale na końcu snu byliśmy znowu prawie wszyscy razem...jak mam radzić sobie z tą obsesją?

Gość gość
Ale to tylko sen nie obsesja .

Gość gość
ale sen skads sie wzial, pewnie zepchnelam myslenie o grupie do nieswiadomosci i musialo to jakos wyjsc, widzialam wszystko dokladnie, wszystkie osoby z mojej grupy, te osoby sa czescia mnie, odmienily moj swiat, ciagle o nich mysle, to 20 osob i jedna historia, teraz boje sie zasnac

Gość gość
Do snów nie mozna przykladac zadnej wagi .Nie myśl o tym .

Gość gość
dzisiaj znowu snila mi sie ta grupa (dzis ich spotkam!) :) i przede wszystkim jeden chlopak, ten ktory mi tak bliski

Gość gość
Napisałaś.... "mam problem, ponieważ jakiś czas temu uczestniczyłam w pewnym wydarzeniu i byliśmy grupą kilka dni razem non stop w bardzo intymny sposób, poczułam niesamowitą więź, wiele emocji, nerwów, po tygodniu udało mi się wrócić do normalności"..., / Tzn że uprawiałaś grupowy seks a teraz to wydarzenie "męczy" Cię w snach? To co się dziwisz?

Gość gość
idz do psychologa nie pozalujesz

Gość gość
intymnosc kojarzy sie tylko z seksem? nie...chodzilo mi o intymnosc w sensie psychicznym