Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety nie bronią się przed gwałtem ?

Polecane posty

Gość gość

Mężczyzna siada kobiecie na nogach i przyciska jej ręce do jej ust wtedy ona nie może krzyczeć i się ruszyć on ją rozbiera jedną ręką i wiadomo co robi przez ponad 10 minut ale kobieta może szybko przed tym wyrwać rękę uderzyć go w nos odepchnąć i uciec a więc czemu tego nie robi ?

Gość gość
często im się udaje obronić należy je uczyć jak się bronić

Gość gość
bo jak ją złapie kilku parszywych debilnych *****ych zboczkow to nie jest w stanie sie obronic

Gość gość
bo jest silniejszy? bo paraliżuje ją strach? bo oprawca grozi jej śmiercią lub innym uszczerbkiem na zdrowiu ?a co to tego "inteligenta" od teorii,że kobiety podświadomie chcą być zgwałcone- chętnie przetestuję twoją wrażliwość i podatność na ból o***tu po wbiciu tam kołka kretynie

Gość gość
Nie każda kobieta chce być zgwałcona, kobieta może obronić się przed g***tem bo często im się to udaje trzeba je uczyć jak się bronić liczy się spryt inteligencja a nie siła.

Gość gość
też muszą uważać co piją bo on często daje tabletkę g****u aby być bez karnym aby ona go nie pamiętała używa prezerwatywy aby nie dało się zbadać do kogo sperma należy i wtedy nie ma dziecka nie musi płącić alimentów

Gość gość
gdy jest ich kilku to musi uderzyć go krzyczeć i uciekać i da radę się obronić

Gość gość
przed kilkoma facetami da radę się obronić? to co masz wełbie dawno przegniło i śmierdzi na cały internet. Proponuję poddac utylizacji gnoja który zaczął i podbija ten wątek.

Gość autor topicu
Przepraszam za moją głupotę, idę się powiesić a przedtem poproszę oddział strażników miejskich zeby mi przerżnęli o***t każdy po 3 razy :o

Gość autor topicu
o***t 😭

Gość gość
Kobietą czasem nawet udaje się obronić przed kilkoma g****icielami więc się da tylko trzeba je uczyć jak się bronić

Gość gość
Autor jestem tylko ja mi zależy na bezpieczeństwie dlatego ten temat tu jest