Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasz facet też się tak zachowuje ?

Polecane posty

Gość gość

hej . Mam taki mały problem o ile to można nazwać problemem. Mój facet z którym jestem 7 miesięcy ciągle ale ciągle by tylko się przytulał . To jest miłe , ale ile można. Ciągle przytula , caluję . Ostatnie wyjechał w sprawach służbowych i oczywiście przyjechał bo stwierdził że Tęsknił bardzo i musiał szybciej wrócić . Jesteśmy ze sobą codzień , a on ciągle tylko by ze mną był. Gdy jesteśmy z jego kolegami to on przytula , caluję trzyma za rękę. . . Czy to jest normalne ?

Gość oldman to smiec
daj mu wreszcie d**y! ileż można?! 7 miesięcy i nic, w końcu na k*****y pójdzie a ty założysz temat: czy każdy facet to swinia chodząca na d***** :o

Gość gość
8.42 zgadzam się

Gość gość
tak wlasnie tak powinien sie zachowywac normalny facet. ty bys oczywiscie wolala zeby cie po mordzie lal zeby udowodnic jaki jest meski.

Gość gość
mysle ze to zawsze zalezy od sytuacji :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Ja też jestem typem przytulasa, tak samo jak mój facet. Wśród znajomych oczywiście się hamujemy i nie przeginamy, on gada z kumplami, ja z koleżankami, od czasu do czasu podejdzie i cmoknie w policzek. Ale jak jesteśmy sam na sam, to nie mogę przestać go dotykać. I on mnie też :) Powinnaś się cieszyć, że tak Cię uwielbia i że przy kumplach się Ciebie nie wstydzi. Baby to mają łby zryte. Jak nie przytula to facet jest za mało czuły i marudzą, że nie czują się kochane. Jak za dużo przytula to jęczą, że to nie jest normalne xD