Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrętwiały od dłuższego czasu palec po niesieniu zakupów

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem - wczoraj ok 30 minut niosłam dość ciężkie zakupy i właściwie już prawie całą dobę mam lekko odrętwiały palec. Wiele razy w życiu taszczyłam siatki z zakupami i miałam sine palce czy charakterystyczne pręgi ale zastanawiam się, czy nie będzie z tego jaj bo nigdy odrętwienie nie trzymało mnie tak długo, zazwyczaj trwało to max kilka minut. Masowałam palca, trzymałam pod ciepłą wodą, nawet aby usprawnić krążenie raz włączałam wodę zimną a raz ciepłą. Jest lepiej niż wczoraj (tak mi mi się wydaje) ale trochę mnie to martwi a iść do lekarza z paluszkiem to trochę mi głupio (mam 26 lat i w dodatku jestem za granicą w tej chwili). Wczoraj paluch był w momencie opuszczania siatek dosłownie niebiesko-fioletowy, aż mnie to przeraziło ale po chwili wrócił do swoich naturalnych kolorów. Zastanawiam się co się dzieje, czy uszkodziłam jakiś nerw, czy co? Martwię się, że stan się pogorszy i mogą być z tego jakieś problemy... Piszę poważnie i proszę o jakąś sensowną odpowiedź.

Gość gość
dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi :)

Gość gość
i co z tym palcem? Mój mąż narzeka, że nie czuje swojego palca, a rano nosił na nim ciężkie siatki.