Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kolezanka kupuje maslo w biedronce I DAJE DZIECOM TEZ JE JESC KOSZMAR

Polecane posty

Gość gość

tlumacze jej ze to syf a ona ze tanie bo 4 zlote kostka i ze to maslo produkuje mlekpol albo mlekovita przeciez to same chemia i syf....jak mkzna kupic maslo w dyskoncie i myslec ze to prawdziwe i zdrowe???bez jaj

Gość gość
słabe prowo a jeśli nie... to jakim trzeba być idiotą, żeby wierzyć, że różni się ono czymkolwiek od tego z supermarketu za 6 zł...

Gość psi kus
pochwal się gościu założycielu,gdzie ty kupujesz masło i za ile?

Gość gość
W Biedronce tak jak i w każdym sklepie są produkty różnej jakości, w tym produkty bardzo dobrej i w dodatku polskiej produkcji. Jeśli chodzi o masło, najważniejsze jest by miało dużą zawartość tłuszczu pochodzącego bezpośrednio z mleka krowiego (82%). A takie masło również jest w ofercie Biedronki. Więc przestań kobieto pieprzyć bzdury.

Gość gość
A ja kupuje parówki w biedrze za 6 zl i dzieci je tez jedza i co?

Gość gość
27.03.14 tępa dzido, wystarczy sprawdzić skład produktu a nie cenę. A poza tym h*j cię to obchodzi. Ty dajesz takie za 8 i czujesz się lepsza. Biedronka w tej chwili ma bardzo dobry asortyment, Świerze ryby i inne produkty. A ty tępaku gdzie kupujesz a almie to samo i tak urosłaś z dumy? głupia krowa. A i to twoja koleżanka, szkoda że nie wie co o niej myślisz. Ja bym nie chciała mieć takich jak ty koleżanek.

Gość gość
o jaką jestem złą matką !! ja też kupuje masło w Biedronce i daje je dzieciom i co gorsza mężowi też.

Gość gość
autorka ma racje maslo ma 83 procent tluszczu ale to nie maslo tylko mieszanina pewnie oleju palmowego. bo biedronka to nie alma ...

Gość gość
i w biedronce i w almie trzeba wiedzieć co kupować i trzeba czytać etykiety, bo papierek taki jak masło , a w środku mix .

Gość gość
tez kupuje w biedronce osełke i daje dzieciom