Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co trzymacie w garderobie

Polecane posty

Gość gość

co trzymacie w garderobie, co powinno się w niej znaleźć, oprócz ubrań oczywiście. czy walizki, sprzęt sportowy np narty rolki, czy pościel, ręczniki, koce, obrusy też? co tam jeszcze można trzymać? deske do prasowania, odkurzacz? (a czy powinny byc w domu 2 odkurzacze?-jeden na górze drugi na dole? czy lepiej nosic po schodach?) a co powiecie o dodatkowej toaletce dla kobiety w garderobie? czy samo duże lusterko do przeglądania się wystarczy? dodatkowo powiem, że ma być funkcjonalna dla rodziny planującej dziecko i dla dwóch pokoi na wynajem które mają być przy (albo w ) domu (parter i poddasze). jakiej wielkości powinna być garderoba na te wszystkie szpargały? POMOCY

Gość gość
co trzymacie w garderobie, co powinno się w niej znaleźć, oprócz ubrań oczywiście. czy walizki, sprzęt sportowy np narty czy pościel, ręczniki, koce, obrusy też? co tam jeszcze można trzymać? deske do prasowania, odkurzacz? (a czy powinny byc w domu 2 odkurzacze?-jeden na górze drugi na dole? czy lepiej nosic po schodach?) a co powiecie o dodatkowej toaletce dla kobiety w garderobie? czy samo duże lusterko do przeglądania się wystarczy? dodatkowo powiem, że ma być funkcjonalna dla rodziny planującej dziecko i dla dwóch pokoi na wynajem które mają być przy (albo w ) domu (parter i poddasze). jakiej wielkości powinna być garderoba na te wszystkie szpargały? POMOCY

Gość blondyna3333
Ja trzymam w garderobie wszystkie ubrania, oprócz kurtek , płaszczy i butów. Mam tam też pościel i ręczniki, a jeszcze obrusy. Deska do prasowania, żelazko i odkurzacz. W domu piętrowym powinny być dwa, ciężko nosić go po schodach. Toaletek nie lubię. Makijaż robię w łazience. Mam też ogromne lustrzane drzwi do garderoby więc nie potrzebuję dodatkowego lustra. Wielkość garderoby zależy od twoich możliwości i preferencji. Ja prasuję w garderobie więc potrzebowałam ciut więcej przestrzeni.

Gość gość
ja trzymam porządek

Gość gość
Ja mam w garderobie szafy, deskę do prasowania, dużo specjalnych wieszaków i dodatkowych półek na buty, które kupiłam na http://www.eurofuturo.pl/ . Z taką ilością ciuchów, jakie posiadam chyba nie ma innej opcji niż duże pomieszczenie z dużą ilością akcesoriów na ubrania.

Gość gość
garderobę

Gość gość
Ja w sumie moge teraz trzymać wszystko co potrzebuję, bo mam tak zrobioną garderobę, że własnie mi sie to mieści. Mam i ubrania, no i odkurzacz trzymam, deske do prasowania, nawet mam tak szafkę na buty. Robiłam to celowo, na zamówienie tutaj http://www.orionmeble.pl/ żeby zaoszczędzić miejsca, no i uważam, że to był strzal w dziesiątkę. Fajna sprawa.

Gość gość
Zdarzało mi się trzymać kochanka.