Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski gość

Robienie loda

Polecane posty

Gość Ciekawski gość

Pytanie do Pań: 1) Czy robienie loda sprawia Wam przyjemność? 2) Jak to robicie? Jakieś specjalne ruchy:) ? 3) O czym wtedy myślicie? 4) Czy patrzycie partnerowi w oczy? 5) Czy myślałyście o zrobieniu loda nieznajomemu/przyjacielowi/koledze z pracy/inne?

Gość dziecko z zespolem Dawna
w*********j na drzewo albo do zielonej budki bo uslyszysz jak dwoch zydow poszlo na lody

Gość onaszaloona
1) Czy robienie loda sprawia Wam przyjemność? pewnie 2) Jak to robicie? Jakieś specjalne ruchyusmiech.gif ? zależnie od sytuacji 3) O czym wtedy myślicie? 4) Czy patrzycie partnerowi w oczy? czasem 5) Czy myślałyście o zrobieniu loda nieznajomemu/przyjacielowi/koledze z pracy/inne tak

Gość gość
jak ide na randke tz ze facet mi sie podoba i jak tylko jest mozliwosc to robie chetnie mu loda ale oczekuje od niego rewanzu

Gość Ciekawski gość
To dodajmy pytania: 1) Czy robienie loda sprawia Wam przyjemność? 2) Jak to robicie? Jakieś specjalne ruchy :) ? 3) O czym wtedy myślicie? 4) Czy patrzycie partnerowi w oczy? 5) Czy myślałyście o zrobieniu loda nieznajomemu/przyjacielowi/koledze z pracy/inne? 6) Czego oczekujecie w zamian? 7) W jaki sposób lubicie być zaspokajane?

Gość gość
Gdy leżymy na swych lewych bokach, ona z głową między moimi udami (nazywamy to "na orzeszka" - jej główka orzeszkiem, a moje uda dziadkiem do orzeszków) to Ona nie ma możliwośc***atrzenia mi w oczy, a najwyżej na plecy.