Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest z wizytami kontrolnymi u pediatry?bo nie zapytalam a teraz nie wiem

Polecane posty

Gość gość

maly ma 4,5m dotad kontrola byla co miesiac przed szczepieniem teraz data kolejnego szczepienia listopad i juz nie ma zadnych kontroli???bo zapomnialam zapytac..

Gość gość
no chodzisz tak jak na szczepienia

Gość gość
Ja chodzilam na szczepienia tylko. Jak bylo ok to po co mialam isc. A jak wiedzialam ze i tak nie zaszczepie to po prostu szlam wtedy kiedy uwazalam.

Gość gość
my najpierw co 6 tygodni byliśmy na szczepieniu. później jak była dłuższa przerwą w szczepieniach to pediatra kazała przyjść na kontrolę jak córka skończy 9mies. teraz córka niecałe 2tygodnie temu skończyła rok i jutro mamy kontrolę i szczepienie.

Gość gość
no wlasnie ja chodzilam na kontrole przy szczepieniu teraz kolejne jak maly bedzie mial rok czyli za 8m lekarka nic nie powiedziala o kontroli a ja jakos nie zapytalam, i teraz jestem w kropce czy kontrole sa potrzebne profilaktyczne typy waga, pbwod glowki itp

Gość gość
zadzwon do przychodni i sie spytaj jak to wyglad, u nas jest przy szczepienieu ale nei wytrzymalabym do listopada z kontrola

Gość gość
ale dlaczego bys nie wytrzymala?jak z dzieckiem ok to po co latac??? przeciez tam wazy, sprawdza obwod glowki, klatki, zbada zajrzy do gardla..u nas nic wiecej ...sama widze jak cos jest nie halo

A po co pediatra jak dziecko rozwija się książkowo ? Moje dziecko ma 8 lat.Chodziłam na szczepienia obowiązkowe to zapytałam się co trzeba było,potem bilans .A teraz chodzę jak muszę.