Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemniczaOna

Siedzę właśnie w wiedeńskiej restauracji..

Polecane posty

Gość gość
Szkoda że Robert już zajęty!

Gość gość
A ja siedze na kiblu w moim szwajcarskim domu :classic_cool: Ps. Nie bede pisała co robie;)

Gość gość
A ja mam pytanie! jak jedziemy do Chorwacji przez Austrię to proszę męża żeby wjechać do centrum ,to on nie chce bo...na pewno jest cięzko tam zaparkować ,bo.....na pewno są korki i wymyśla inne bzdety.A chciałabym zwiedzić Wiedeń,co polecacie tam zobaczyć.

Gość tajemniczaOna
ostatni wpis Noe jest oczywiscie mój!podszywy grasuja!proponuję zwiedzić botanischegarten.SchlossBelvedere SchlossSchoenbrunn, Prater,StephansPlatz Mariahilfesttasse :-)

Gość tajemniczaOna
ostatni wpis Noe jest oczywiscie mój!podszywy grasuja!proponuję zwiedzić botanischegarten.SchlossBelvedere SchlossSchoenbrunn, Prater,StephansPlatz Mariahilfesttasse :-)

Gość gość
Do kuriera ze strony 1: A zona wie, ze podczas wyjazdow spotykasz sie z innymi kobietami?...

Gość onaTajemnicza
raz gdy zadzwonił do mnie kurier otworzyłam w biustonoszu i stringach... ;-)jego mina OMG Noe zapomnę jej

Gość gość
tajemniczaOna jem pyszny obiad, popijam białym winem..mmmm,, jak ktos normalny jestw normalnym miejscuiu to sie nie nudzi i nei wchodzi na forum, glupku z redliny juz nie z rynsztoku:-P

Gość gość
Jesteś na WE? Jaka pogoda we Wiedniu?:)

Gość gość
bilet kosztuje 2,20Euro na jedną godzinę x Koleżanko...bilet kosztuje 2,10 euro i jest na 90 minut:)

Gość gość
Ja polecam zwiedzić Ratusz, pałac Schonbron, Muzeum Tereski:) katedre Szczepana:) Belweder i oczywiscie Kalemberg:) i wypić kawkę na Schwedenplatz:)

Gość gość
Prater to siedlisko wszystkich wiedenskich mentów:o narkomanów, pijaków i złodziei:o Same turasy, albance i inne robactwo:o

Gość tajemniczaOna
Prater to siedlisko wszystkich wiedenskich mentów narkomanów, pijaków i złodziei Same turasy, albance i inne robactwo!!masz 100%rację ale polecam to miejsce ze względu rozrywke! wiem, że największe.menelstwo tam.żyje, lecz polecam zwiedzićPRATDER!

Gość gość
Wole sobie w Stadtparku posiedziec