Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdjęcie nóg jestem gruszką czy kręglem ile schudnąć

Polecane posty

Gość gość

wiem, że mam grube nogi, nie musicie mnie uświadamiać, niemniej już dużo schudłam, ale nogi to moja pięta achillesowa mam w udzie 61 cm, w biodrach 104 cm, ile powinnam stracić centymetrów, żeby w miarę wyglądać ? Jestem kręglem czy gruszką ?\ http://zapodaj.net/5095bd85630af.jpg.html

Gość gość
Schudłaś? Przecież wyglądasz jak wieloryb.

Gość gość
dzięki za pocieszenie gościu, tak schudłam, bo jako panienka ważyłam 100 kg, teraz poniżej 70 :-) na górze jestem drobna, na dole jak widać, prosiłam o konstruktywne porady.

Gość gość
mój stary by powiedzial, ze jesteś apetyczna :D jak na 70 kilo to masz bardzo małe wymiary. x A idiotami, którzy chcą kogoś tylko zdenerwować się nie przejmuj. To trolle. Jeśli chcesz to schudnij, jeśli nie to nie, wyglądasz ładnie

Gość gość
Jak dla mnie jesteś seksi:-) Ale ty wiesz najlepiej ile jeszcze... ja także muszę chudnąć, a ty jesteś dla mnie przykładem, że można.:-) ;-)

Gość gość
Ładnie? Kuźwa :D w życiu nie ważysz 70kg

Gość gość
teraz ważę gdzieś 68 kilo/165 cm wzrostu problematyczne też mam łydki wiem, że nie jestem Miss Polonia, ale na pewno nie jestem wielorybem, nawet nie byłam przy setce, bo jestem człowiekiem, może grubym, ale człowiekiem ćwiczę codziennie od jakiegoś czasu, dzięki za miłe słowa

Gość gość
Nie przejmuj sie glupimi komentarzami. Powinnas cwiczyc nogi, zeby ci troche wysmuklaly i nabraly formy. Polecam c***ilates, ale tez cardio. Yoga taka bardziej energoiczna tez jak najbardziej

Gość gość
chyba wiem ile ważę , co ? górę mam bardzo drobną, mam drobne ręce, wchodzę w standardowe bluzki 38-40, jeszcze zależy jakiego to producenta, nogi niestety 42 niestety nie znajdę pozytywnego komentarza od osób, które np. nosiły 38, a odchudziły się na 34, ja nie jestem już pierwszej młodości

Gość gość
A co ma tutaj mlodosc do tego? Wazne sa tez pewne uwarunkowania genetyczne i ogolnie typ figury. Moze nie bedziesz nigdy miala nozek jak patyczki, ale mozesz nogi wymodelowac, zeby staly sie bardziej smukle.

Gość gość
z takimi wymiarami to masz max 40 w tyłku a nie 42 :) Wyglądasz ładnie :)

Gość gość
młodosc ma wszystko do gadania w temacie odchudzania. Jak miałam 20 lat to żarłam jak prosię a byłam szczupła, po 30. muszę już uważać.

Gość gość
Chyba nie kupiłaś tych spodni? Bo jak tak, to nie wiem do czego służą lustra w przymierzalniach. Szukaj spodni z wyższym stanem z prostymi nogawkami, ewentualnie lekko rozszerzane bootcut i do tego buty na obcasie koniecznie albo koturny ale nie urynoły jakieś tylko coś lżejszego. Gratuluję schudnięcia. Gr**** z twojego opisu jak w mordę strzelił.

Gość gość
Przesadzasz. Metab. zwalnia sie tak naprawde po 40sce. Ale moze u ciebie jest inaczej, bo skoro doszlas do takiej wagi, to znaczy ze cos bylo nie tak. I nie masz drobnej budowy, a bardziej krepa i wtedy jest trudniej, Dlatego powinnas dopierac cwiczenia do swojej figury, zeby nie umiesnic sobie jeszcze bardziej nog. Najlatwiej jest wszystko zwalic na wiek;-) A przeciez bedac nastolatka wcale nie bylas chudzielcem

Gość gość
nie, nie zwalałam na wiek - ja właśnie jako panienka ważyłam bardzo dużo, błędy żywieniowe w domu rodzinnym - ciągle kanapki, kanapki i kanapki. Chodziło mi o to, że w wieku lat nastu dziewczyny chcą mieć rozmiar 34, ja w wieku lat sporo powyżej 30 nie mam takich celów. Nie tych spodni nie kupiłam, ale strzelam sobie fotki, żeby w domu popatrzeć jak wyglądam i jeśli ok to wtedy kupuję, bo nieraz kupiłam pod wpływem impulsu i nie nosiłam. Rozmiar 40 ma w biodrach do 100 cm, 100 - 104 cm to już rozmiar 42.

Gość gość
Dobry sposób z tymi fotkami. Ja też czasem strzelam w przymierzalni ale motywację mam ciut inną. Strzelam sobie foty w dwóch sukienkach, czy kostiumach kąpielowych i wysyłam mężowi z zapytaniem, którą kupić. Zawsze jest odpowiedź obydwie;).

Gość gość
jak można ocenić jaki masz typ sylwetki skoro pokazałaś tylko nogi? żeby ocenić czy jabłko, klepsydra czy gruszka - musisz pokazać całą sylwetkę

Gość gość
górę mam filigranową, dużo mniejszą niż dół, tak więc klepsydra na pewno nie jestem

Gość gość
no to chyba oczywiste, że jestes gruszką a z ta filigranowością to już bez przesady ;) chyba tylko w porównaniu do dołu - górę masz filigranową;)

Gość gość
niekoniecznie oczywiste, bo jest więcej typów zastanawiam się, czy jestem kręglem czy gruszką, czytałam, że gruszka ma większą d**ę, a kręgiel uda, a ja udka mam pokaźne, a tyłek nie jest duży jakoś specjalnie jestem drobna u góry- może faktycznie nie aż tak bardzo, tylko w porównaniu do dołu to się tak rzuca w oczy jestem właśnie po treningu ufff pracuję ciężko nad nóżkami :-)