Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłopotana06

Nie wiem co robic!!

Polecane posty

Mam problem z moim facetem. Generalnie jest masa powodow dla ktorych wydaje mi, ze mam prawo byc na niego wkurzona, ale podam tylko 3 przyklady. Jestesmy ze soba od 3 lat. Moj partner jest nadal w zwiazku malzenskim i nic nie zapowiada, ze w najblizszym czasie ma zamiar ta sytuacje zmienic. Ale nie to jest moj glowny problem zmartwien. Zaraz po rozstaniu ze swoja zona, poznal jakas dziewczyne z ktora byl rok czasu. Wynajmowali razem dom, ktory po ich zerwaniu zostal przepisany na mojego chlopaka. Problem w tym, ze ona nadal tam mieszka, a ja razem z moim X nie moge wynajac swojego domu bo on nie dostanie kolejnego mieszakania na siebie. Widuja sie regularnie, nawet nie wiem kiedy bo mi o tym nie mowi. Trzyma w tym domu wszystkie swoje zeczy bo u nas nie ma miejsca. Wedlug niego wszsytko jest ok a ja wymyslam sobie jakies chore historie i czepiam sie dziewczyny ktora nic mi przeciez nie zrobila... Dodam ze dziewczyna ta pracuje i zarabia spora kase wiec jest w stanie wynajac swoje mieszkanie. Czy ja naprawde fixuje, czy to on mi mydli oczy? Jak Wy byscie na to wszystko zareagowaly bo naprawde zaczelam myslec, ze to ze mna jest cos nie tak...